reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maluszków

dziewczyny 3--majcie kciukasy, za niedługo ide do lekarza z małą ad prześwietelenia. Mam nadzieję że płucka i oskrzela czyste ( nie kaszle nie ma juz tempery ale kto to wie)

reklama
i jest dobrze juupi płucka czyste , jeszcze tylko profilaktycznie badanie zwykłe moczu :) ale p pediatra powiedziala ze to ząbki bo dziąsła rozpulchnione sa , i to górne więc wielce prawdopodobne ze górne jedynki pierwsze wyjdą :)

pogoda piękna a my się pochorowaliśmy Kacper wstał dzisiaj z temp. byłam u pediatry stwierdziła że jest wszystko w porządku więc pojechałam do laryngologa i uszka też czyste, skolei laryngolog twierdzi, że gardełko zaczerwienione i teraz nie wiem czy mogę wyjś ćna spacerek:-(

wiesz Kamila- moja jak miała temperaturę i tylko temepre bez katarku kaszlu czy gardła to pediatra zakazała wychodzenia ale wietrzenie czy werandowanie oki . Powiedziała że lepiej poczekać az temp spadnie a i po tem ze 2 dni "odsiadki w domu"

nam tez pediatra mowila ze jak najbardzoiej na dwor mozna a nawet trzeba wychodzic przy katarze bo wtedy dziecku lzej oddychac byle tylko nie bylo temperatury bo to jedyne wskazanie do siedzenia w domu.no i oczywiscie zeby za wielkiego wiatru nie bylo

Mojej córeczce ostatnio zaczęła sie pocic głowka, niewiem od czego to moze byc głownie jak ja karmie w szczegolnosci wieczorem wtedy az sie klei. a wczoraj to wogole zasnac nie mogla niewiem czemu w sumie zabkow nic nie widac zeby cos sie mialo wybic ale wczoraj to tak nerwowo smoczek gryzla i pieluche wkladala ze myslalam ze porwie zaraz.temperatury nie miala ...tylko tym poceniem sie martwie bo ubrana lekko pokoj przed snem wywietrzony napewno nie bylo za duszno.

Moniaa skonsultuj to z pediatrą. Wiem że pocąca sie główka przy karmieniu może oznaczać zbyt małą dawkę wit. D3 lub że dziecko jej nie przyswaja. Wiem bo moja siostra tak miała..Nie znaczy to jednak że u Twojej malutkiej tak jest, ale dla spokoju ja skonsultowałabym się z lekarką..:)

reklama
Do góry