Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my wróciliśmy od neurologa...dostaliśmy skierowanie na rehabilitację, bo pani doktor powiedziała, że Kacperek jest wiotki i wcale nie spieszy mu się do dźwigania głowy, poza tym ma tendencję do kładzenia główki na jedną stronę...najgorsze jest to, że na NFZ nigdzie nie mają wolnych terminów, aja chcę załatwić sprawę jak najszybciej, co mam robić, szukać prywatnie??
. Teraz poproszę o skierowanie i będę czekać na terminy, a do tego czasu będziemy nadal chodzić prywatnie. A jak Kacperek nie trzyma gówki? Na brzuszku, czy podciągany do siadu? Bo mój do niedawna ani tak, ani tak, ale jak pisałam powyżej od 2-3 dni powoli dźwiga główkę leżąc na brzuszku, tylko przekręconą trochę w jedną stronę.
i tak go trzymał przez jakiś czas. Dla mnie koszmar i nie wiem czy dam radę to robić. Zwłaszcza, że dziciaczki tak strasznie płaczą i krzyczą przy tych ćwiczeniach. Podobno ich to nie boli tylko zmusza ciałko do pracy, a one tego nie lubią, ale to jest naprawde straszny widok
.
jest to najskuteczniejsza i najszybsza metoda. Jest jeszcze np metoda NTD Bobath - podobno duzo przyjemniejsza, ale też dużo wolniejsza.
. Raz moda jest na coś a potem od tego odchodzą.