Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Współczuję. A bierzesz jakieś witaminy? Przy takich mdłościach podobno warto coś brać prócz samego kwasu foliowego, bo jak nic nie jesz, to dziecku nie dostarczasz żadnych witamin.A ja narazie jestem w stanie zjeść suchą bułkę z masłem... mega dietetycznie, masakra ale od większości pokarmów na sam widok mnie mdli... wczoraj zrobienie synkowi zupy skończyło się biegiem do łazienki, nie mówiąc już, żebym była w stanie go nakarmić...
Ja mimo mdłości i wymiotów jem na potęgę, taki dziwak ze mnie. A siemie w jakiej postaci dajesz?Lecimy dalej [emoji6]
Dzisiejsze śniadanie to jogurt naturalny z nektarynka i malinami oraz płatkami żytnimi posypane siemieniem lnianym. Kiedyś siemię lniane dodawałam do wszystkiego i miałam ekstra metabolizm, wypróżniałam się 2-3 razy dziennie. Więc polecam na zaparcia!
Do tego sok pomarańczowy i kawa parzona. Parzoną piję tylko rano, później w ciągu dnia zbożową.
Jak tu piszecie o waszych mdłościach to aż mam wyrzuty sumienia, że wrzucam tu te zdjęcia, ale mocno wierzę, że razem z 3 trymestrem skończą się Wam te dolegliwości i wtedy będziecie się wszystkim zajadać [emoji12]
Normalnie sypie suche nasiona. Nie miele i nie namaczam.Ja mimo mdłości i wymiotów jem na potęgę, taki dziwak ze mnie. A siemie w jakiej postaci dajesz?
Tak surowe, nie próbowałam kroić zawsze wszystko blendowalam. Jak będziecie robić to pamiętajcie tylko żeby dobrze rybę osuszyć ręcznikiem papierowym żeby masa nie była za żadka i kotleciki się nie rozpadalyFilety i cukinia surowe? Musi być zblendowane czy może być w drobnych kawałkach?