• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zęby mleczne-kiedy wypadają

no wlasnie a jak waszym dziecia zabki wypadaly to czy mowily ze je bola bo moj wlansie starszy synek mowi ze go pobolewa zabek a dodam ze zabki ma zdrowe ale jeszzce naarzie sie nic nie rusza zagladaalm tez do buzki nic tam nie widzialam wiec mysle ze u nas tez sie zacznie na dobre gubienie zabkow

reklama
Olek zęby odziedziczył po mnie :sorry2:a i teściowa słodyczami doprawiła:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.Owsiki też swoje zrobiły,bo lewą dolną piątkę wyzgrzytał i miał tylko korzeń trochę widoczny(korony zęba nie było:no:) i ta 6 co wyszła to korzeń wypchnęła do przodu i trochę jeszcze w dziąśle siedzi a częściowo na dziąśle leży.Chyba zrozumiale napisałam:confused:,co?

Olek zęby odziedziczył po mnie :sorry2:a i teściowa słodyczami doprawiła:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.Owsiki też swoje zrobiły,bo lewą dolną piątkę wyzgrzytał i miał tylko korzeń trochę widoczny(korony zęba nie było:no:) i ta 6 co wyszła to korzeń wypchnęła do przodu i trochę jeszcze w dziąśle siedzi a częściowo na dziąśle leży.Chyba zrozumiale napisałam:confused:,co?

Ja też chciałam się coś dowiedzieć, ale z tego owsikowego zgrzytania nie można wiele wywnioskować :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry