Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie go kupowałaś? Widziałam zamiennik.Nie wiem czy to jego działanie, ale jak się staraliśmy z nim, to po każdym pierwszym cyklu byłam w ciąży ;-) (czyli zadziałał 2 razy;-))
W którym cyklu stosowania zaszłyście? @Nika999 wiem, że w 1.
Jak Go przekonałaś do pójścia do lekarza? Mojego musiałam zapisać na badania i już mówi, że nie wie czy da radę...Nam sie nie udalo jeszcze, ale u Nas był poważny problem z męża nasieniem. Miał 1% prawidłowych plemników, taraz ma 72%, także liczę że wkrótce dołączę do grona zaciążonych[emoji170]
Jak Go przekonałaś do pójścia do lekarza? Mojego musiałam zapisać na badania i już mówi, że nie wie czy da radę...
tłumaczyłam, pokiwał głową, że tak i nic...My sie dość długo staraliśmy o dziecko, dlatego podjęliśmy decyzję o tym aby przebadać męża. No i wyszło że u Niego jest problem. Było kilka wizyt u ginekologa, urologa, androloga, operacja żylaków, ciągła suplementacja aż udało się poprawić wyniki[emoji5]
Myślę że facet powinien sam dojrzeć do decyzji o tym aby pójść do lekarza, nic na siłę, bo tym bardziej nie pójdzie. Trzeba delikatnie zasugerować, że gdy nie wychodzi dłuższy czas, to i męska strona powinna sie przebadać[emoji5] w koncu oboje walczycie o dziecko, nie robi tego tylko jedna strona.