Nie o to pytam.Przy KP i niedoborze zelaza u dziecka .Dziecko musi brac zelazo osobno nie matka.
reklama
DokładnieDobra. Reasumując.
Zrób dziecku morfologię. Jeśli ma niedobory suplementuj wg. zaleceń jeśli nie uważam to za zbyteczne.
Nie, brałam tylko w 9 miesiacu ciąży żelazo.A ty suplementujesz teraz żelazo?
Dzisiaj już byłyśmy na badaniach, czekam tylko teraz na odbiór wyników i się okaze.
Luiza.
Fanka BB :)
Powodzenia i trzymam kciuki za pozytywne wyniki, a powinny być dobreDzisiaj już byłyśmy na badaniach, czekam tylko teraz na odbiór wyników i się okaze.
Wyniki żelaza wyszły jak najbardziej w normie. Tylko erytrocytów i neutrofilów ma za mało a limfocytów za dużo. Ciekawa jestem czy to coś poważnego.
Zdarzaja sie takie odchylenia :-)Wyniki żelaza wyszły jak najbardziej w normie. Tylko erytrocytów i neutrofilów ma za mało a limfocytów za dużo. Ciekawa jestem czy to coś poważnego.
Wiec jak w normie to bez sensu malucha szprycowac
reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
kazde wyniki badan u dziecka trzeba skonsultowac z lekarzem ale jak erytrocytow jest za malo zelazo bedzie raczej potrzebneWyniki żelaza wyszły jak najbardziej w normie. Tylko erytrocytów i neutrofilów ma za mało a limfocytów za dużo. Ciekawa jestem czy to coś poważnego.