Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co do powrotu wagi czyli efektu jojo to nic dziwnego chudnie sie szybko i drastyczne odstawienie zeli moze tak zadziałać wiec po odstawieniu trzeba nadal sie bardzo kontrolowac i zacząć ćwiczyć takie jest moje zdanie
moim blędem było tylko to ze sobie za dużo pofolgowałam hehe tym razem bedzie inaczej 
Witam dziewczyny nie wiem jak dziala zela wiem co mi mówiła doktorowa ze przez pierwsze4 tygodnie chudnie sie najwiecej :-)a potem juz tak 2 kg. na miesiąc i jeszcze jedno organizm moze zatolerowac zele i wtedy ona przestaje diałaćciekawe jak to jest naprawde zna któraś kogoś kto biereze sele dłuzej niż miesiąc :-(
ja tez mam takiego znajomego i leczy ja mam mase chorób al;e do niego bym nie poszła ziołka na odchudzanie mi polecił ale koszt jest duzy e tez nie wierze w taka bioenerrgie
a no i ta lekarka nie chciala jej przepisac tej zeli bo powiedzial ze ma bardzo mocne skutki uboczne, mocno niby na psyche odzialowuje i ze jest do konca nie przetestowana.... tylko ze jakby byla narawde zle przetestowana to by jej nikt na rynek farmaceutyczny wpuscil nie???? czy sie myle moze???? a co do tego co lekarka jej powiedziala to moze ma podpisana umowe z meridia i tylko ja przepisuje????? no nie wiem sama. jutro dowiem sie od kolezanki ile napewno udalo jej sie schudnac i napisze wam
a co mnie to wzielam dzisiaj 2 tabletke i dobrze sie czuje, tylko tasuchosc w ustach:-( ale to nic duzo pije i jest oki a no i zaparcia znowu ale na to tez mam sposob albo wypije na noc teraz srodek przeczyszczajacy albo jutro zjem przynajmniej 2 jogurty naturalne i bedzie ok
ide spac papapap dziewczynki do jutra aha a tak swoja droga to wiecie co moj chlop mi dzisiaj zdjecia przyslal a jej na misji w afganie i w sumie za pare tyg wraca a dzisja te fotki mnie zszokowaly bo schudl....uwaga...20kg tam
hmmm mi to sie nei podoba bo okropnie wyglada no ale coz....ale to tak dla was msuialam sie wyzalic.... buzihej laseczkimoja kolezanka brala zele najpierw przez miesiac schudla 7 kg teraz bierze tyle co ja mnije wiecej czyli jkaos tak 11 tabletka tyle ze ja mialam ta przerwe na okres
i z tego co wie mto schudla juz 2 kg na drugim opakowaniu... wiec chyba dobrze, dzisiaj z kolei mi mowila kolezanka ze byla u lekarza zeby przepisala jej zele bo wczesniej brala meridie i schudla przez 3 mieisace 2 kg
a no i ta lekarka nie chciala jej przepisac tej zeli bo powiedzial ze ma bardzo mocne skutki uboczne, mocno niby na psyche odzialowuje i ze jest do konca nie przetestowana.... tylko ze jakby byla narawde zle przetestowana to by jej nikt na rynek farmaceutyczny wpuscil nie???? czy sie myle moze???? a co do tego co lekarka jej powiedziala to moze ma podpisana umowe z meridia i tylko ja przepisuje????? no nie wiem sama. jutro dowiem sie od kolezanki ile napewno udalo jej sie schudnac i napisze wam
a co mnie to wzielam dzisiaj 2 tabletke i dobrze sie czuje, tylko tasuchosc w ustach:-( ale to nic duzo pije i jest oki a no i zaparcia znowu ale na to tez mam sposob albo wypije na noc teraz srodek przeczyszczajacy albo jutro zjem przynajmniej 2 jogurty naturalne i bedzie ok
ide spac papapap dziewczynki do jutra aha a tak swoja droga to wiecie co moj chlop mi dzisiaj zdjecia przyslal a jej na misji w afganie i w sumie za pare tyg wraca a dzisja te fotki mnie zszokowaly bo schudl....uwaga...20kg tam
hmmm mi to sie nei podoba bo okropnie wyglada no ale coz....ale to tak dla was msuialam sie wyzalic.... buzi

ja jak narazie też widze, że mój brzuszek sie jakos pomniejszył, tzn bardziej sie płaski zrobił
ale jak narazie waga ta sama. Ważyłam się wczoraj i ani drgnęła, ale jak by na to nie patrzec to dopiero 4 dzień, a ja juz bym cudów chciała. A Ty Anetko ile juz spadłaś z wagi i w jakim czasie? I ile masz zamiar brać Zelixe?/ :-)
hehe we wtorek bede sie wazyc
położyłam córcię spać, włączyłam TV i laptopa i zaraz ide chyba spać hehe bo już dzisiaj normalnie nie mogeeee... dzień pełen wrażeń.