Kasiam13161
Fanka BB :)
Hej dziewczyny może i już bym taki temat ale jestem nowa, potrzebuje porady , pomocy, staramy się o dziecko i do tego mam zespół policystycznych jajników. Jestem na etapie badań jak to u was?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to jej się udało ja brałam tabletki żeby mieć owolacje i żeby ja przedłużyć I miałam je przez dwa cykle ale nie udało mi się zajść k teraz muszę mieć badania hormonalnePotwierdzam ,moja koleżanka tak zaszła w ciążę ,w 1 cyklu staran , a tez miała bezowulacyjne cykle ,po 40/50 dni
Skoro masz cykle bezowulacyjne to raczej napewno lekarz zleci stymulację owulacji. Wielu dziewczynom się tak udaje. Trzymam kciuki !Aha ja mam chyba cykle bezowulacyjne i miałam duphaston przez dwa cykle i nie udało się zajść A teraz mam iść na badania hormonalne
Potwierdzam ,moja koleżanka tak zaszła w ciążę ,w 1 cyklu staran , a tez miała bezowulacyjne cykle ,po 40/50 dniSkoro masz cykle bezowulacyjne to raczej napewno lekarz zleci stymulację owulacji. Wielu dziewczynom się tak udaje. Trzymam kciuki !
PCOS nie ma nic do tabletek anty.Moja kolezanka tez kilka lat miala to i potem tabketki antykoncepcyjne odstawila i szybko zaszla w ciążę![]()
Mają, zależy czy kobieta chce zajść w ciążę. Jeśli nie wtedy lekarz daje anty na wyrównanie cykluPCOS nie ma nic do tabletek anty.
Bardziej mi chodziło jeżeli kobieta chce zajść w ciążę a niestety cierpi na PCOS to jednak inna sytuacja niż kobieta która poprostu odstawiła antykoncepcję.Mają, zależy czy kobieta chce zajść w ciążę. Jeśli nie wtedy lekarz daje anty na wyrównanie cyklu![]()