reklama

zespół policystycznych jajników

Hej Dziewczyny
Dawno mnie tu nie bylo, co prawda juz a moze jeszcze nie naleze do pcowiczek :) ja z pcos walczylam 3 i pol roku, leki jadlam chyba wszystkie.... i dopiero po laparoskopii wrocilam do pladnosci, dziewczyny naprawdę jezeli nie udaje wam sie zajsc w ciaze przez rok, dwa z leczenie, zapytajcie swoich lekarzy o laparoskopie...Ja laparoskopie mialam w listopadzie a juz ostatniego stycznia ujrzalam II kreseczki, w lipcu po raz drugi zobaczylam II :) co prawda,jestem mamom dwoch Aniolkow ale wiem ze dzieki temu zabiegowi zaszlam w ciaze i wiem ze jeszcze w tej ciazy bede :) Moje pco nie powróciło :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :-) witam po urolpie (o ile można to urlopem nazwać bo wizyta w Polsce zawsze konczy się załtwianiem miliona spraw i odwiedzaniem wszystkich) więc zmęczona jestem strasznie ;-( jak dojdę do siebie i znajdę trochę czasu to napiszę co ginekolog w Polsce powiedział...

Kasiu trzymam kcuki :-) nie zastanawiałaś się na dietą którą Ci podesłałam??

abed wreszcie jesteś :-)
czekam niecierpliwie na relacje z twoich konsultacji ginekologicznych...i trzymam kciuki &&&

a nad dieta raczej nie myślę bo ja raczej chudzina jestem, całe życie miałam lekko niedowagę, teraz troszkę przytyłam po rzuceniu palenia ale wreszcie normalnie wyglądam (wzrost 168 waga teraz 53) no tylko nad brzuszkiem muszę popracować bo trochę wystaje ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry