azorek84
mama Amelii 2009
haloooo jest tu kto?? :-) ja zagladam do was ostatnio rzadziej bo mama byla u mnie naurlopie ale juz ja odprawilam do domu to mam troche czasu;-):-) staranek ciag dalszy przytu;anki od dzis co drugi dzien:-) testow jeszcze nie zamowilam heheh ociagam sie jak moge bo licze na cud ze nie beda potrzebne. nastawiam sie znowu i nakrecam optymistycznie: rzucilismy fajki schudlam kilka kilogramow biore witaminki i folik wyluzowalam z pewnymi problemami ahhh staram sie sobie glowy nie zasmiecac niepotrzebnymi bzdetami i przy seksiku nie myslec o robieniu dzidzi tylko o przyjemnoeciach
w pracy mialam nieprzyjemnie bo sie jakos tak porobil dziwny klimat ale weszlam na luz i mam na nich wyjechane;-):-) bedzie co ma byc....maja kogos zwolnic teraz w styczniu bo jedno pietro nam w budynku zamkneli i jedna osoba mniej potrzebna teraz ....najwyzej jak padnie na mnie to pojde na zasilek po zasilku wrazie zafasolkowania macierzynski tez placa wiec luz:-)
w pracy mialam nieprzyjemnie bo sie jakos tak porobil dziwny klimat ale weszlam na luz i mam na nich wyjechane;-):-) bedzie co ma byc....maja kogos zwolnic teraz w styczniu bo jedno pietro nam w budynku zamkneli i jedna osoba mniej potrzebna teraz ....najwyzej jak padnie na mnie to pojde na zasilek po zasilku wrazie zafasolkowania macierzynski tez placa wiec luz:-)
siostra meza tylko 2 kreski i dobra bete zobaczyla to od razu l4 na 9 mcy...tylko ze ona jest fryzjerka wiec farby do wlosow i cala ta chemia ktorej uzywaja niekoniecznie ma dobry wplyw na ciezarna i bobaska;-)
ja bym sie chyba zanudzila. pracowalam w sumie do 10 czerwca potem mialam zwolnienie z pracy (praca stojaca, brak krzesla zeby na przerwach usiasc niestety musialam dzwigac i siegac wysoko po rzeczy na polki--taki pracodawca...zmienil podejscie jak zadzwonilam do glownego biura powyzywalam sie z babka i powiedzialam ze wlasnie sie ubieram i mam ich w doopie ze odchodze w tym momencie hehehe wtedy byla rozmowa krzeslo sie znalazlo ale poszlam do lekarza po zwolnienie bo mialam ich dosc;-)) a od 1 lipca mialam juz macierzynski i 15 rodzilam(3 tyg przed terminem)
teraz jak sie uda zafasolkowac to tez jak zapytaja o date macierzynskiego to podam date porodu:-) popracuje ile sie da a jak by co to ta data sie przesuwa i nie ma problemu by zaczas szybciej macierzynski. ja sie ciesze ze z amelkowna tak wyszlo bo moglam z nia dluzej pobyc w domku
a dzis jak wstalam to myslalam ze zemdleje tak mi sie w glowie krecilo