jaimis
Fanka BB :)
azorek84 no zanim zdecydujesz się na takie drastyczne kroki jednak porozmawiaj z mężem bo może mieć obiekcje
3 dzieci??? to może teraz bliżniaków Ci życzyć? ;-) ja miałam 2 zardoki ale jedne się nie przyjął byłam zdziwiona skąd bliżniaki bo ani w ojca mojego misiaka rodzienie ani w mojej nie było, a potem się okazało że moja babcia miała bliżniaki tylko zmarły jak były malutkie, podobno kiedyś mi o tym opowiadali ale ja nie pamiętam. Czasami sobie myślę że szkoda że nie mam dwóch brzdąców bo mój syneczek nie był by jedynakiem, no ale z drugiej strony jak ja bym sobie dała radę z 2
3 dzieci??? to może teraz bliżniaków Ci życzyć? ;-) ja miałam 2 zardoki ale jedne się nie przyjął byłam zdziwiona skąd bliżniaki bo ani w ojca mojego misiaka rodzienie ani w mojej nie było, a potem się okazało że moja babcia miała bliżniaki tylko zmarły jak były malutkie, podobno kiedyś mi o tym opowiadali ale ja nie pamiętam. Czasami sobie myślę że szkoda że nie mam dwóch brzdąców bo mój syneczek nie był by jedynakiem, no ale z drugiej strony jak ja bym sobie dała radę z 2
:-) maz ma tylko nadzieje ze nie bedzie tak ze same dziewuchy beda w domu bo na podpaski nie wyrobi i psychicznie przy tylu babach i pms;-)
przytulaski byly i z pewnoscia powtorzymy dzisiaj heheheh
mam na myśli oczywiście takie odgórne narzucenie bo wiadomo że jak ktoś będzie miał fajną pracę i dobrą formę do niej to czemu nie, nawet dłużej
ja nie chce zeby ze mna bylo jak z mama tu mnie nie lecza a pozniej jeszcze wieksze bole miesniaki...chyba nie zaciekawie to widze heh
wczoraj to jeszcze myslalam ze objaw hmmm sobotniego winkowania namieszlam lampke porto a pozniej jakies biale musujace winko i myslalam ze to po tym ale ze dzisiaj tez mnei meczy to juz mam czarny scenariusz jelitowki przed oczami
kasia natka ty masz chyba dzisiaj polowkowe tak?? daj znac co tam w brzuszku fika