reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Agusia Gratulacje :-) to dobrze czułam pytając ;-) Czekamy na jakieś zdjęcia :-) a czemu cesarka?? wcześniej wiedziałaś czy wyszło w trakcie?? napisz jak było bo ja powoli zaczynam się bać ...

hmmmmm bojąca ja tu rzadko ale nie tak rzadko żeby przegapić że jesteś w ciąży :confused2: czy mnie to minęło?? miałam pytać ale głupio mi było tak się dopytywać bo wiem jak to boli... napisz coś więcej jak się czujesz?? i kiedy rodzisz??
tak w ogóle to GRATULACJE :-)
sprawdziłam nic nie napisałaś ;-)

Ostatnia edycja:
agusia GRATULACJE! super że już jesteście w domu i że wszystko ok, nabierajcie teraz sił i wracaj do formy
bojąca!!! abed ma racje - nic się nie chwaliłaś, nawet małego pościka nie napisałaś :-( Gratulacje!

Kasia dobrze że to napisałaś bo naprawdę zastanawiałam się czy czegoś nie pominęłam... :-D bo pod koniec ciąży głupieje się trochę :-D:-D:-D

no niestety kasiu... ostatnio wyczytałam że komórki kurczą się w ostatnim miesiącu... no i niestety zapominam o wszystkim... żyję w innym świecie:szok: ale koleżanka pocieszyła mnie że jej to po ciąży nie przeszło ;-)więc zobaczymy jak to będzie... ja jeszcze dodatkowo umieram na biodra :wściekła/y:tak mnie bolą od kilku dni że ani nie da się spać, budzę się co godzinkę, jak mam szczęście to co dwie z okropnym bólem... w ciągu dnia jest trochę lepiej ale też daje mi się we znaki... nie wiem jak ja przeżyje te 4 tygodnie....

Agusia nie ważne jak ważne że jest z Tobą i jest zdrowa :-) obyś szybko doszła do siebie :-) dalej czekamy na zdjęcia :-)

abed no ja jednak mam nadzieję że to się jakoś z czasem cofnie :sorry2: a co do bioder i innych dolegliwości to na pewno dasz radę &&&
agusia najważniejsze że masz już swoje szczęście całe i zdrowe :tak:

agusia8426 gratulacje niech skarb rośnie zdrowo!!!!!!!!! ja też po cesarce ale ja miałam anemię i dość ciężko do siebie dochodziłam ale już nie jest żle czasami tak "ciągnie" przy szyciu, ale jak by chcieli mi wyciąć dla dzidzi kratkę na brzuchu też bym pozwoliła :-) ciężko się wstawało i siadało.... jak to juz się dawnoi temu wydaje........
ja to przymulona i nie gramotna byłam po porodzie .... zmęcznie, niedospanie, ból....

reklama
Do góry