ja brałam metforminę przez 2 lata,schudłam w tym czasie 22kg.brałam tez zelikse i dlatego przez ten czas bralam tabletki anty.ale stwierdzilam,ze skoro juz tyle sie nameczylam to moze warto jeszcze troche poczekac.wszystkie problemy jak reka odjal

okres regularny,tarczyca w normie.potrzeba bylo tylko 2 madrych lekarzy gina i endokrynologa.przez 5 lat leczylam sie u jednej nawiedzonej,ktora tylko sprawdzala wyniki i przepisywala leki,slowem nie wspominajac,ze tarczyca powoduje to ze chudne,lub tyje,i mam okropne problemy z okresem.no a potem jeszcze doszlo pco-w pierwszej chwili zalamk,ale podejscie moich lekarek profesjonalne.po 2 latach w lutym odstawilam anty i w kwietniu zaszlam w ciaze

tak,ze dziewczyny nie stresujcie sie za bardzo,czasem naprawde lepiej jeszcze troche poczekac,niz ladowac sobie w glowe ze sie nie da juz nic zrobc.wiem,ze latwo mi teraz tak mowic,ale wierzcie mi tez to przezylam.mialam swira na punkcie zajscia w ciaze i dziecka,potem stwierdzilam,ze trzeba troche odpuscic,no i tak powolutku udalo sie