reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

azorek super że super :-)

Aga wierzę że po laparoskopii wszystko będzie dobrze :-)

kasia.natka jak będziesz blisko to zobaczysz że nie da się codziennie pisać nic... dalej nic... nic... a ty będziesz chciał być po ;-)
byłam dziś u położnej i na razie nie ma szans na poród... więc załapię się na kwiecień... i coś czuję że na wywołanie też... :-(

reklama
azorek dobrze że wszystko dobrze
aga nadzieja i trochę wyluzowania psychicznego czynią cuda, trzymam mocno kciuki
abed życze abys w końcu przytulila swojego malucha i lekkiego porodu

Witajcie dziewczynki, spieszę meldować, iż rezultat teściku ciążowego na razie ujemny :( ale @ nadal brak więc nie tracę nadziei mimo zerowych objawów czegokolwiek (i na @ i na ciążę). Może przez wyjazd mi się owu przesunęła...

Aga ja też jestem po laparce (teraz pierwszy pełny cykl mi się kończy po niej) i jedyne czego żałuję, to że nie zrobiłam jej wcześniej tylko cały czas na lekach regulujących wszystko na siłę. Naprawdę po zabiegu odżyłam ze zwątpienia i zauważyłam u siebie wreszcie objawy owu a pierwsza @ (ta z cyklu z laparką) przyszła sama i w terminie 30 dni!!!!!! myślałam, że oszaleję ze szczęścia bo moje cykle trwały nawet po 80-90 dni i wszystko na siłę wywoływane tabsami. Tak więc głowa do góry i zobaczysz jak szybko ujrzysz 2 kreseczki na teście :)

Azorek jak czytałam Twój opis wizyty to myślałam, że z krzesła spadnę, obyś następnym razem nie musiała fikołków robić ;)

Abed życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :) kiedy jest pełnia księżyca? bo ponoć wtedy dzieciaczki się spieszą wyjątkowo do wyjścia :D

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Kochane jesteście! :tak:
K@ti@ jest się czego obawiać? Bo ja od wczoraj po wizycie u anestezjologa przerażona jestem :(
Jak szybko doszłaś do siebie? Ja zaplanowałam zwolnienie tylko 6 dni po zabiegu...

Aga zupełnie nie masz się czego obawiać - dla mnie najgorsza w tym wszystkim była konieczność zrobienia lewatywki :p
usypiają Cię (wcześniejsza wizyta anestezjologa też mnie przeraziła) i jak się obudzisz boli tylko gardło po rurce intubacyjnej i płuca po tym gazie co wypełniają Ci brzuszek. A wszystko to do zupełnego zniesienia nawet bez leków przeciwbólowych!!!! po wszystkim pierwsza doba jest ciężka w sensie bólu, ale boli tylko brzuch na dole i te płuca...wszystko nie gorsze od comiesięcznych bóli przy @ Ja po 3 dniach poszłam do pracy (praca przy biurku) i teraz mam wrażenie, że ciężej znoszę przeziębienie czy grypę niż tą operację.
Naprawdę warto bo efekt rewelacyjny - sama zobaczysz!!!!!

kasia.natka zrozumiesz już nie długo ;-) zwłaszcza jak się nastawisz że się urodzi wcześniej ;-) a jak powiedziałaś rodzinie i znajomym dokładną datę to z dwa tygodnie przed rozmowy będą się zaczynały jeszcze nie urodziłaś?? a ty chcesz ale nie zależy to od ciebie...

chyba już jest po pełni... a lewatywa mi nie grozi bo w Anglii z tego co wiem tego nie praktykują... no i dostęp do środków przeciw bólowych też jest jak chcesz...
a ja dalej nic...

abed na dzień dzisiejszy nie nastawiam się że urodzę wcześniej, nawet wolałabym tak w okolicy terminu ale tak jak mówisz być może im bliżej tym niecierpliwiej będę wypatrywać końca ;-)

reklama
abed ale nie powinni cie juz trzymac dluzej jak do 42tyg wiec max 2 tyg i dzidzia bedzie z wami:tak::-) i nie nie robia u nas lewatywy przed porodem wiem ze w pl trzeba swoja przyniesc na porod hehehe ja tam sensu nie widze i tak stresik sie pojawia na porodowce to po co dokladac z lewatywka;-):sorry:
i z moich obserwacji wynika ze juz niebawem powinna sie u nas na watku pojawic kolejna zaciazona:-D trzymam wiec kciuki i zebysmy tu szybko jakies II ogladaly:tak::-D

Do góry