Ten termin to mójMi z ostatniego okresu wychodzi 24.08. Bardziej chodziło mi to że nie tyle blada co cienka ale dziękuję za pocieszenie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten termin to mójMi z ostatniego okresu wychodzi 24.08. Bardziej chodziło mi to że nie tyle blada co cienka ale dziękuję za pocieszenie![]()
Mi z ostatniego okresu wychodzi 24.08. Bardziej chodziło mi to że nie tyle blada co cienka ale dziękuję za pocieszenie![]()
Wiem wiem ja piszę o kresce i moim terminieTen termin to mój![]()
PozytywnyCześć błagam o pomoc miałam zawsze nieregularne cykle ostatnia miesiączka 17.11.2024. 17 grudnia test negatywny a ten że zdjęcia zrobiony wczoraj wieczorem. I ta kreska tska cienka to też pozytyw ? Czy błąd? Sorry za jakość pęknięty aparat . Bolą mnie piersi od 2 tyg blizna po cc... mdłości Zobacz załącznik 1682214
dziś zrobiłam 2 pozytywny dziękuję dziewczynyWygląda na pozytyw ja bym powtórzyła z porannego moczu
Oby. DziękujęSuper gratulujęnudnej ciąży!