• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

Dawno tu nikt nie zaglądał, ciekawe jak Wam idzie ??? Ja przyznam że dopiero od wczoraj poważnie biorę się za siebie, ileż można chodzić w jednych spodniach  ::) bo tylko do jednych wchodze :(
Mam pytanko może głupie ale cóż wole spytać, czy podczas karmienia piersią można używać różnych specyfików na rozstępy i cellulit?? Wiem że piersi nie można smarować a inne części ciała??
I jeszcze jedno: teraz jak karmię to mam taki apetyt że szok, też tak macie?

reklama
Nic nie mów, mój Maciek się cały czas ze mnie śmieje, że mi wystaczy lodówkę wypełnić i nic już więcej do szczęścia nie trzeba :D
Ale chyba ma rację, bo jadła bym i jadła, własciwie jadła to mało powiedziane, ja po prostu pożeram co mi na drodze stanie ;D Na szczęście moje 55 kg sprzed ciązy wróciło juz dawno więc o wagę się nie martwie, gorzej z kondycją...ledwo dycham, nie mówiac już o tym, że mięśnie brzucha mi się rozeszły :(

Ja tak samo mam z jedzeniem i apetytem potrafie wszystko jeść.A już w szczególności bym pochłaniała słodycze.Ale co sie nie robi dla dziecka.Nie jem dużo słodyczy bo Dominia by nie mogła sie wypróżnić.

ja od 2 dni ćwicze:)) na razie ciezko,zero kondycji,zero miesni ::) i musze ograniczyc jedzonko,szczegolnie jadlabym slodycze i sa juz efekty-2 kg wiecej na wadze i brzuszek troche urosl ;)

Też muszę zacząć ćwiczyć, jak na razie wprowadziłam obowiązkowy ranny spacer, i mnie i małej wyjdzie na dobre. Do tej pory chodziłam z nią na jeden popołudniowy spacerek a teraz są dwa i to conajmniej każdy po godzince. Do tego postanowilam nie jeść słodyczy i słodkich napojów i nie jeść nic po 18. Zobaczymy co z tego wyniknie.

No mi też nie idzie odchudzanie.
Spacerki owszem - co dziennie 3 godziny a czasem nawet cały dzień - ostatnio spędziłyśmy na polku 7 godzin nonstop
No i jem mniej, wróciłam do dietki płatkowej... płatki fitnes rano i wieczorem i obiadek i nic a nic w ciągu dnia!

Ja niby wróciłam do wagi sprzed ciąży ale inne mam rozłożenie tych kilogramków. Niestety brzuszek wystający i flaczkowaty. Za to nóżki mi wyszczuplały, ale my robimy z Julkiem conajmniej 2 spacery po 2/2,5 godziny a czasem nawet i trzy przechadzki. Wcinam sporo, ale raczej zdrowo i ze słodyczmi umiarkowanie. Ale moje postanowienie by codziennie trzaskać brzuszki jakoś niezawsze jest realizowane.

magdaleona, iza - tylko sie nie zaglodzcie :)

ja tez mam mogromny apetyt - szczegolnie na slodycze - waga na szczescie jest ok - troche nizsza niz przed ciaza ale ta faldka na brzuchu ciagle sie trzyma ...

Iza1 nie mam pojęcia ???, ale pocieszę Cię, bo dowiedziałam się, że w ok. rok po porodzie rozstępy stają się niewidoczne :) wiem, że to się wydaje tak dłuuugo, ale to już na wiosnę, a lato w Rowach na naturystach można spędzić ;D ;D ;D ;D
Ja jedyny problem poporodowy jaki mam to brzuszek. I nie mogę się zmusić, żeby zacząć ćwiczyć-totalny leniwiec ze mnie ;D ;D ;D Czekam więc na maila od koleżanki-ma mi przysłać filmik z zestawem ćwiczeń-podobno ważne by ćwiczyć nie tylko standardowe brzuszki, ale też "krzyżówki", bo inaczej "zgubi" się talię :police: i mam nadzieję, że zacznę od niedzieli ;)

reklama
Dziewczyny a brzuszki po cesarce kiedy można robić? Ja od kilku dni zamierzam zabrać się za ćwiczenia z kasetą Claudii Shiffer, ale jakoś nie mogę ;D Tam nie ma brzuszków tylko ćwiczenia na pupcie, uda itp. więc spokojnie mogę robić a brzuszki kiedy? Brzuch mam taki duży że jedna babka - i to nie jest śmieszne! - ustąpiła mi ostatnio miejsca w tramwaju :( nic tylko się załamac :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry