• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

Iza ja cesarki nie miałam, ale moja koleżanka po cc bardzo szybko zaczęła robić (chyba kilkanście dni nawet). A teraz, rok po, brzuszek ma tak idealny, że ja takiego to nawet przed ciążą nie miałam ;D ;D ;D, a dodam, że szczupła jestem.
na stronce szpitala na karowej są zestawy ćwiczeń, zerknij tam :)

reklama
A może by tak zacząć wspólnie ćwiczyć? Co? :)
Start: jutro wieczorkiem (ja koło 21.00) na początek 40 brzuszków (20 na krzyż i 20 normalnych).
Im więcej z nas zacznie ćwiczyć tym lepiej ;D ;D ;D będziemy się wzajemnie mobilizować na bieżąco.
Kto się podłącza???

no bo wiecie ja naprawdę chciałabym za rok w tych Rowach bez kompleksów wyskoczyć zza krzaków na "naturala" >:D O0 >:D O0 ;D ;D ;D ;D ;D

Rybcia_21 ale suuuuper! no to jesteśmy we dwie ;D ;D ;D ;D ;D

Priscilla a czy możesz zmienić temat wątku na taki bardziej "młodzieżowy"? np.: "na golaska do Rowów" etc.?? >:D >:D O0 O0 :police: :police: :o :o ;D ;D ;D >:D >:D >:D taki mobilizująco-obiecujący ;) temat się odświeży i może więcej z nas się dołączy? hmmm???

Ja sie zdecydowalam na silownie. Startuje od wrzesnia, do tej pory wieczorami tak okolo 22 jezdzilam godzinke na rowerze, niestety pogoda sie kiepsci wiec rowerek odpada :( na cellulit uzywam Vichy i juz prawie to swinstwo mi zeszlo. Jeszcze tylko musze nad brzuszkiem popracowac a ze leniwa z natury jestem wiec ide na silownie zeby mial kto nade mna stac i pilnowac zebym serie brzuszkow zrobila :) bo nie widze siebie ze tak sama z siebie wieczorem w domu robie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry