reklama

Zielona Góra i okolice

kurcze jakie to jest niesprawiedliwe ze niektore kobiety moga miec dzieci a inne nie.....ze jedne nie chca dzieci a maja a drugie bardzo chca i nie moga...albo staraja sie latami...to jest nie fair......teraz widze jakie mam szczescie:D a moja ciaza to podrecznikowa wpadka:D a jak ja juz kocham tego dzidzia:):):)
no sense..........................................

reklama
Dori,
ja mieszkam na Zawadzkiego, więc i Lisia blisko i park przy Amfiteatrze też:tak:

Kaśka, gdy ja miałam podobne dolegliwości w ciąży - nie można było tego zwalczyć:no:- za którymś razem zaproponowałam lekarzowi " Może mój partner też powinien się leczyć?" - "To by mogło nam pomóc" - odparł.
Ciekawe czemu sam na to nie wpadł???:dry:

Hej

Tak czytam Kasiu o twoich przypadlosciach ...ja miałam dwa razy jakies infekcje i zawesze daja mi tabletki dla męża ,zawsze ,nawet w zwykłej przychodni państwowej dali tez dla męża ,inaczej nigdy z tego nie wyjdziesz ...to chyba sa tylko trzy tabletki i co trzy dni sie bierze jedną ...czy jakos tak ..i trzeba przerwac współzycie chyba na dwa albo trzy tygodnie...cholercia dokładnie nie pamietam.

Takze nie zastanawiaj sie i powiedz temu lekarzowi ze dla meza tez chcesz..albo zmien lekarza

ale ***** bzdet. to Ci lekarze sa jacys nie tego ze trzeba samemu sie proscic i sugerowac....chyba widzi ze TO ciagle wraca ....teraz przechodze juz trzecia kurcje...wiec widac ze cos jest nie tak.....wizyta nastepna 23 lipca....nie cchce innego lekarza:D kocham bartkiewicza:D
a tera porady prawne:P:PP------mama cos mi marudzi o NIPie ..co to i po co to sie ma ?? czy bez tego nie dadza mi np..tego smiesznego becikowego??
spalam dzis stanowczo za dlugo i czuje sie fatalnie.....a glowa zaraz mi pęknie...jeszcze na dworze taki gorac ze boje sie wyjsc..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry