reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Właśnie dostałam sms-a od Lilci

urodziła Gabrielka o 16.23 ma 50 cm i waży 3760
jutro wychodzi do domku

Lilcia gratulacje
3_dzieciaczki.jpg

thumbjpwt88471240f8e6329.jpg

hop hop hej hej zielonogorzanki gdzie jestestesie??chyba internet wywalilo w calej :tak::-Dzg....takie tu puchy i tojuz tak dlugo....a ja niedlugo urodze i nie bedzie sie komu pochwalić:p:p pozdrawiemmoze jakas zablakana duszyczka tu jeszcze zajzy:p:-);-)

reklama
zielona gora chyba zniknela z powierzchni ziemi:) jutro jade do gina to zobaczę:)czy są tam jeszcze ludzie czy nie:tak::tak:
jade zobaczyc czy dziecie moje sie przekrecilo glowa w dol czy nie....mamnadzieje ze tak....

i wtedy bede sobie spokojnie czekac na skurcze:D

Do góry