Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wesolutka ,ale ten Sulechów jest taki troszke nieciekawy ,niemyslisz tak ?
Może zależy jeszcze jaki rejon Sulechowa ,bo teraz sie troszkę tam ruszyło z remontami i troche nowego pobudowali,i lepiej już wygląda ale pamietam jeszcze jak kiedyś wyglądał ,ale co zrobić w zielonej mieszkanka są droższe .Mi sie zawsze marzyło mieszkac w Wolsztynie ,tam jest czyściej i ludzie jacyś inni,weselsi i milsi :-)
Noelia, jasne, ze Sul jest malo ciekawy. Swojego czasu bylam przekonana, ze najbardziej kolorowym miejscem jest tam... cmentarz. Szaro, buro, z dzieckiem pojsc nie ma gdzie. Teraz faktycznie troche sie ruszylo. Zreszta i ja przestalam az tak marudzic. Jasne, ze wolalabym w zielonej, ale to raczej nie do zrealizowania, wiec, coz, no nie pochlastam sie;-) "Nasze" mieszkanie i mieszkanie babci jest na osiedlu, a tam jest calkiem przyjemnie
No część Ewelincia ,fajnie że znalazłaś się na forum ,mam do ciebie jakies 10 kilosów ,zreszta czesto w Zbąszynku jestem na zakupach w biedrące i tam miwszkała kiedys moja kumpela ,ale wyprowadziła sie do męza