• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zielona kawa dla odchudzających się

reklama
Kupiłam to zielone coś na alledrogo. Powiem szczerze, że smakuje to jakby pić wodę z kawałkami skorupek z fasoli :p Bardziej polecam indyjskie herbaty Pukka w ZielonySklep
Lepiej wcinać paczkę sałaty z biedronki + kefir i kromeczka chleba z ziarnami, na obiadek rybkę i warzywa na parze - do tego skakanka i ruch na świeżym powietrzu :-D

Ostatnia edycja:
Piłam raz tę kawę i średnio mi smakowała. Poza tym ona sama w sobie faktycznie nie ma żadnych cudownych właściwości odchudzających. To napój jak każdy inny. Nie wiem czy ilość kofeiny w takiej zielonej kawie jest wyższa niż w takiej normalnej. Ale nawet jeśli by tak było, to i tak wolałabym zwykłą kawę z mlekiem. Jedna raz na jakiś czas nie zaszkodzi, nawet w czasie dbania o dietę :)

Ja też próbowałam kiedyś tej kawy... Zupełnie nie moje smaki. Nie sądzę, żeby była ona faktycznie taka dobra dla zdrowie, więc z pewnością nie zagości na stałe w mojej diecie :p

Jeśli ktoś lubi kawę czarną i spróbuje pierwszy raz tej zielonej, to się zawiedzie. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Raz jej spróbowałam i zdecydowanie pozostaję przy małej czarnej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry