Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg mnie ten Twój post potwierdza, że problem ma placówką, nie dziecko. On ma prawo jeszcze nie chcieć jesc łyżka. Jasne, warto go tego uczyc, ale zupę ma sam zjeść w tym wieku? Są dzieci, które to zrobią, ale myślę, że dla wielu byłby to problem.@DarkAsterR
Jeszcze tak zagaje jeden temat skoro jesteśmy w temacie żłobka.
Pani tez zwróciła mi uwagę na to, ze mój młody człowiek nie chce jesc łyżka. Widze, ze on wie do czego to służy, ale zdecydowanie woli babrać ręka w jedzeniu.
No i tym Paniom średnio to odpowiada, jak już jest jakaś zupa to zaczyna się problem.
Moje pytanie brzmi jak go namówić do jedzenia łyżka. Dzisiaj próbowałam i jak tylko mówiłam, ze jemy lyzka a nie bawimy się jedzeniem to awantura i nie zjadł nic [emoji2370]
Hmm.. może nie sam, ale zeby chociaż próbował a mój młody jakby miał uczulenie na łyżkęWg mnie ten Twój post potwierdza, że problem ma placówką, nie dziecko. On ma prawo jeszcze nie chcieć jesc łyżka. Jasne, warto go tego uczyc, ale zupę ma sam zjeść w tym wieku? Są dzieci, które to zrobią, ale myślę, że dla wielu byłby to problem.
A że płacze w zlobku to normalne i wg mnie to nie ma nic wspólnego z gotowością na ileś tam godzin. Płacze, bo tęskni, płacze bo to coś nowego, płacze, bo jest zmęczony. One powinny umieć go uspokoić, sprawić, żeby się tam dobrze czuł, położyć na drzemkę jeśli tego potrzebuje.
Naprawdę nie rozumiem podejścia tej placówki.
@DarkAsterR
Jeszcze tak zagaje jeden temat skoro jesteśmy w temacie żłobka.
Pani tez zwróciła mi uwagę na to, ze mój młody człowiek nie chce jesc łyżka. Widze, ze on wie do czego to służy, ale zdecydowanie woli babrać ręka w jedzeniu.
No i tym Paniom średnio to odpowiada, jak już jest jakaś zupa to zaczyna się problem.
Moje pytanie brzmi jak go namówić do jedzenia łyżka. Dzisiaj próbowałam i jak tylko mówiłam, ze jemy lyzka a nie bawimy się jedzeniem to awantura i nie zjadł nic![]()