Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapisalismy dzis Jasia do przedszkola na wrzesien 2010 :-)
Byanjmniej nie bylismy pierwsi na liscie ;-)
Zapisy z wyprzedzenie msa mozliwe w przypadku przedskzoli przywatnych, no ale wole sie zabezpieczyc jakby tak sie do pubnlicznego nie dostal.
Ale powiem Wam ze prawie sie poplakalam jak sobie uswiadomilam ze moj maly Jancio bedzie przedszkolakiem... Czas tak szybko leci ze ani sie nie obejrze a juz go bede zaprowadzac co rano do przedszkola...![]()
.Normalne wariatkowo. Sąsiadka syna zapisała do artystycznego przedszkola prywatnego w marcu na wrzesień (ok 500zł za m-c więc całkiem przyzwoicie), więc mam nadzieję, ze dwa lata też znajdą się jakieś miejsca.A my na styczeń 2010.
Normalne wariatkowo. Sąsiadka syna zapisała do artystycznego przedszkola prywatnego w marcu na wrzesień (ok 500zł za m-c więc całkiem przyzwoicie), więc mam nadzieję, ze dwa lata też znajdą się jakieś miejsca.

To dużo czy mało? Za prywatne z obiadkami. Państwowe zdaje się kosztuje w granicach 200-300zł. No i każde dodatkowe zajęcia extra płatne. Ładne mi państwowe.500 zl za przedszkole za miesiąc?![]()
To dużo czy mało? Za prywatne z obiadkami. Państwowe zdaje się kosztuje w granicach 200-300zł. No i każde dodatkowe zajęcia extra płatne. Ładne mi państwowe.
.