reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlobek

IWS bliźniaki sie dostają zawsze do żłoba! Mają najwieksze szanse:) To tak na pocieszenie.

MAMABLIZNIACZEK my mieszkamy na nowym dworze i dzieci idą na Zemską do żłoba. Dlaczego my sie jeszcze nie spotkałyśmy?? <szok>

Yenefer i wszystko jasne:) Bede zdawac relacje jak jest u nas w żłobku... PS podziwiam bo ja bym nie wytrzymała tyle w domu:)

reklama
Witajcie, dziewczyny opowiedźcie jak tam wasze maluchy czują się w żłobku, ja też nie długo będę musiała oddać tam chłopaków i tak myślę że chyba mi serce pęknie bo oni to takie pieszczochy i tylko mamusia i tatuś się liczą

Justyś, niestety w Warszawie nie wygląda to tak różowo i nie zawsze bliźniaki się dostają. My się jeszcze nie dostaliśmy. Czas oczekiwania na dostanie się: 2 lata. ;/ Szczególnie kiepsko jest w dwóch dzielnicach - Mokotów i Ursynów. Nie dość tego, nie chcą nawet przyjąć podwójnie uprzywilejowanych, czyli dzieci "samotnej" matki bliźniaków.

justys80 jak twoje dziewczyny w złobku? choruja??

my wiecej siedzimy w domu niz w złobku ;/ w pazdzierniku poki co 3 dni az były:szok:
na szczescie nic groznego, katar, kaszel i jakis syrop i dwa tyg w domu peka :crazy:
jak jest u was??

Do góry