reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Żłobki i przedszkola w Łodzi

Ja również zapraszam do Klubu Malucha :)
"Duduś" mieści się na Złotnie, dokładnie na ulicy Podchorążych. Pierwszych małych klientów zapraszamy już od 1 sierpnia.
Zapraszam na naszą stronę:
Klub Malucha Duduś

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,hej, dziewczyny podpowiedzcie czy któraś z Was ma Maluszka w żłobku, na Inowrocławskiej?
Chciałabym tam posłać małego, Pani Kierownik przez telefon miała bardzo sympatyczny głos.
Jakie macie opinie,?
Prosze o podpowiedź, Julita:)

Witam Cię serdecznie

Zapraszam do zapoznania się z miejscem, które stworzyliśmy z myślą o dzieciach. Nasz Klub mieści się na Chojnach ul. Białostocka 7c.
Więcej informacji uzyskasz dzwoniąc pod nr 509 44 77 26 lub na stronie www.pro-pasja.pl

Pozdrawiam i zapraszam

Nowootwarty bezpłatny punkt przedszkolny " Akademia Malucha" prowadzi nabór dzieci w wieku 3-5 lat. Akademia Malucha mieści się przy ul. Legnickiej 19/21 w Łodzi ( złotno ).
Warunkiem przyjęcia dziecka jest fakt ze jeden z rodziców/ prawnych opiekunów musi być osobą niepracującą i wyrazić chęć podjęcia działań mających na celu aktywizację zawodową w postaci kursów i szkoleń. Więcej informacji na stronie Akademia Malucha - stona główna : Fundacja Uwolnienie bądź pod numerem telefonu 605 301 635

Dziewczyny, a czy któraś z Was zna jakiś klub malucha albo prywatny żłobek na Górnej do którego przyjmują dzieci młodsze niż 2 lata??? Albo którejś z Was dziecko chodzi do Koliberka na Starorudzką?

A ja serdecznie zapraszam do Przedszkola Niepublicznego ABC. Mieści się przy ulicy Zapały 24 (okolice Śląskiej - Górna, Chojny, Widzew, Dąbrowa). Miejsce jest zaciszne - ulica bez wylotu więc ruch zerowy, właściwie tylko dojazd do przedszkola. Posiadamy nowiutki budynek, przestronny ogród z własnym, ogrodzonym placem zabaw. Przedszkole ma profil językowo-zdrowotny - oznacza to, że szczególną uwagę przywiązujemy do nauczania języka angielskiego oraz do kształtowania w dzieciach postaw prozdrowotnych (ruch na świeżym powietrzu, gimnastyka korekcyjna, higiena, rola warzyw i owoców w żywieniu).
W cenie czesnego jest:
- angielski
(4 razy w tygodniu z Native Speaker oraz codziennie z nauczycielkami polskimi. Opiekę metodyczną nad nauczaniem języka angielskiego sprawuje Szkoła Języków Obcych Progres)
- rytmika

- gimnastyka korekcyjna
- gimnastyka ogólnorozwojowa
- zajęcia ekologiczno-przyrodnicze
- zajęcia twórcze
- religia (dla chętnych)
- zajęcia plastyczne
- zajęcia relaksacyjne
- diagnoza logopedyczna
- konsultacja stomatologiczna
- konsultacja ortopedyczna
- przedstawienia teatralne
- wycieczki organizowane przez przedszkole
- inne imprezy organizowane przez przedszkole

Serdecznie zapraszam do odwiedzin żebyście Panie mogły sobie same wyrobić zdanie. Osobiście lub na ABC- nowe niepubliczne przedszkole w Łodzi. Nauka języka angielskiego i zdrowie!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
czy któras z was zna opinie na temat niepublicznego przedszkola sióstr boromeuszek w Andrzejowie? bede wdzięczna za info

Nabór do przedszkoli już dzisiaj się zaczął ( zgłoszenia przez internet), ja ze swojej strony już wybrałam przedszkole gdzie mój Mati miałby chodzić. Jednakże słyszałam, ze na retkini ma być otwrate nowe przedszkole po jakimś gimnazjum? czy któraś z mam może słyszała coś o tym projekcie? A i jakie słyszałyście opinie na temat przedszkola nr. 152 na retkini?
Pozdrawiam

http://www.zdjecia-slubne-lodz.com

reklama
Czy któraś z Mam może mi opowiedzieć coś na temat ww żłobków? Początkowo brałam również pod uwagę żłobek na ul. Wapiennej, ale po mało przyjemnej rozmowie (choć ciężko nazwać to rozmową...) z kierowniczką zrezygnowałam. Każda opinia będzie mi pomocna.

Do góry