Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
\Dziunka, orientujesz się czy US wystawiają takie kwity ? i na czym się opiera , na ostatnim NIP-3?
Bo nie wiem jaki inny dowód mogę przedstawić... Tegoroczny PIT jeśli rozliczamy się wspólnie ?
Wiesz tez tak sobie przed chwilą pomyslalam ze muszę się tam przejsc wczesniej. Muszę zrobic rekonesans bo to przedszkole otwarte od ok 2 lat dopiero. Wielki wybudowany budynek ale kolezanka mi powiedziala ze tam jest tylko jedna grupa w ktorej są 3,4,5 latki. Nie wiem na ile w tym prawdy ale nie podoba mi się to. W kazdym badz razie dzis tamtędy przejeżdżałam i wybiorę sie tam w nastepnym tygodniu.

także byłam w szoku, bo pojechaliśmy koło 14 i załatwiliśmy wszystko szybko. Hankę zapisywałam do 10 przedszkoli, teraz też chyba walnę Gonię do tylu zobaczymy gdzie się dostanie...