• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
właśnie się wczytałam w harmonogram i widze, ze jutro będzie wiadomo dopiero czy dziecko się zakwalifikowało do przyjęcia w określonych przedszkolach.
Potem się pisemnie potwierdze, ze się chce tam zapisać i dopiero 27.04 będzie info czy dziecko zostało przyjęte.
Ale galimatjas...

Ja mialam juz miec wyniki w poniedzialek ale przeniesli na piatek. Jest tyle dzieci, ze otwieraja dodatkowa grupe.....ale w najbardziej od nas oddalonym przedszkolu, do ktorego nawet nie skladalam papierow i boje sie ze tam moga przerzucic dzieci, ktore sie w innych nie dostana... tak srednio mi to pasuje....

nie pytaj ja mam takie nerwy ze juz ryczec sie chce w dodatku wysprzatałam Igiemu pokój...nawet tesciowa stwierdziła ze przydaloby sie zeby w koncu poszedł bo i ze mna zle...tylko praca dom i dziecko ..nic wiecej ...nic...i sie kazdy dziwi skad jak taka nerwowa:wściekła/y:

Wiesz ja ostatnio tez mam strasznego nerwa... cały czas z Hania jestem! Od 6 rano, póżniej na 19 do pracy, wracam 23. I od rana znowu to samo :/ czasmi jestem już wykończona....:/ KOcham ją bardzo, ale chciałabym też odpocząć!
Osttanio jestem strasznie nerwowa, nie wiem czemu....

Oj Cleo to tak jak i u mnie ..... tez swiruje juz od tego siedzenia w domu ;/ Nigdzie nic nie idzie wyjsc ani załatwic o pracy nie mowiac. A dziecku wiadomo ze przyda sie kontakt z innymi dzieciakami i inna stymulacja rozwoju. W koncu w przedszkolu sie na tym znaja ;]
W przedszkolu Marcela wyniki dopiero po weekendzie majowym........:sorry:

Kobitki z Wwki saą wyniki w systemie!!!!!
Gocha się dostała, choć tyle dobrego... tylko muszę sprawdzić gdzie to przedszkole jest!:-D z wrażenia zapomło mnie się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry