loumarie
Fanka BB :)
Ale go nie reklamuje, nadmieniam tylko że go zrobiłam i tyleidąc Twoim tokiem myślenia ja mogę Cię uznać za przeciwniczkę testów przesiewowych

Abstrahując, nigdzie nie napisałam, że służą diagnozie
Pytasz czemu koleżanka wyżej nie zrobi nifty dla swojego spokoju, no jeśli nie służą diagnozie to czemu służą...?
Na jakiej zasadzie uspokajają?

). Wiem, że nipt to badanie statystyczne ale jest dokładniejsze niż pappa i to nie moje subiektywne zdanie ale zdanie każdego lekarza poparte źródłami medycznymi
). Wiem, że nipt to badanie statystyczne ale jest dokładniejsze niż pappa i to nie moje subiektywne zdanie ale zdanie każdego lekarza poparte źródłami medycznymi  

chociaż czuje, że zaraz spróbujesz mi to wmówić. Zresztą dziewczyna odpisała, że nifty ja nie uspokoją i tyle. Koniec tematów. Kończę dyskusje, bo nie chce się denerwować. Dobranoc.
 chociaż czuje, że zaraz spróbujesz mi to wmówić. Zresztą dziewczyna odpisała, że nifty ja nie uspokoją i tyle. Koniec tematów. Kończę dyskusje, bo nie chce się denerwować. Dobranoc. Bankowanie krwi pępowinowej też było wielkim boom, szpitale oferowały pobranie, celebrytki reklamowały i dawały rabaty a potem się okazuje, że wcale nie jest tak namiętnie w transplantologii używana...
 Bankowanie krwi pępowinowej też było wielkim boom, szpitale oferowały pobranie, celebrytki reklamowały i dawały rabaty a potem się okazuje, że wcale nie jest tak namiętnie w transplantologii używana...