Podobne tematy
- guest-1726211146
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jestes w stanie podać jakieś przykłady przypadków gdzie nifty dało fałszywy wynik?Nifty to też badanie statystyczne i coraz więcej dziewczyn skarży się że płaciły po 2 tysie za badanie a później okazywało się że wynik fałszywy. Broń Boże nie mówię, że u Ciebie tak będzie, tylko żeby trzymać rękę na pulsie![]()
No takim ksiązkowym przykładem jest konto na ig wyjatkowa.hania, gdzie nifty pokazywało ZD, a finalnie urodziło się dziecko z t21. Tam wprost było mówione, że praktycznie nie ma szans na dostanie rekompensaty finansowej za błąd w wynikach.a jestes w stanie podać jakieś przykłady przypadków gdzie nifty dało fałszywy wynik?
Znajdź na FB grupę „badania w ciąży: usga jestes w stanie podać jakieś przykłady przypadków gdzie nifty dało fałszywy wynik?
tę historię znam ale to jest jeden przypadek, już któryś raz czytam, że „często wychodzi źle” dlatego ciekawa byłam innych dowodów ale odpowiedź w sumie taka jak się spodziewałamNo takim ksiązkowym przykładem jest konto na ig wyjatkowa.hania, gdzie nifty pokazywało ZD, a finalnie urodziło się dziecko z t21. Tam wprost było mówione, że praktycznie nie ma szans na dostanie rekompensaty finansowej za błąd w wynikach.
Ale oczekujesz że ja będę pamiętać wszystkie przypadki i jak ktoś będzie chciał to zacznę sypać nimi z rękawa? Idź na grupę, kliknij lupkę i wyszukaj. Nawet są ankiety ile dziewczyn miało fałszywie pozytywny/negatywny.tę historię znam ale to jest jeden przypadek, już któryś raz czytam, że „często wychodzi źle” dlatego ciekawa byłam innych dowodów ale odpowiedź w sumie taka jak się spodziewałam
Ooooo, moja droga.... ja miałam 1:32 i mam zdrowego trzylatkaCześć, czy miała któraś z Was wynik pappa <0,5 mom i beta hcg >2,52 mom i wszystko skończylo się dobrze? Ja mam pappa 0,498 mom i beta 2,626 mom. Ryzyko trisomii 21 wyszło mi 1:1258. Zrobiłam felia test ale w oczekiwaniu na wynik szukam podobnych historii..