natson4991
Zaciekawiona BB
Niecały miesiąc temu ważył 7,200 teraz nie wiemIle wazy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niecały miesiąc temu ważył 7,200 teraz nie wiemIle wazy ?
Moja miała 80 i jakby się uprzeć to D się jeszcze mieściła ostatnio [emoji1787]Godnole też bardzo się od siebie różnią. Teraz idzie się w lekkości i mają po 75 cm.. inne 90.
Ja mam wózek kubełkowy X-cite i u mnie dziecko też szybko musiało rezygnować z gondoli bo się nie mieściłoHej. Mój synek ma 4 miesiące, jeszcze nie siedzi choć już coś tam ćwiczy, jest duży jak na swój wiek i gondola jest już na styk, widzę,że mu ciasno już tan trochęCzy miała któraś z Was taka sytuacje i mimo, że dziecko było jeszcze leżące to korzystało już ze spacerówki i wszystko było ok ? Teoretycznie spacerówkę można rozłożyć do pozycji leżącej ale jednak to nie to samo co gondola
![]()
Mój jeździ w spacerówce od 4 miesiaca, do póki nie usiadł jeździł na płasko. Nie widzę w tym nic złegoHej. Mój synek ma 4 miesiące, jeszcze nie siedzi choć już coś tam ćwiczy, jest duży jak na swój wiek i gondola jest już na styk, widzę,że mu ciasno już tan trochęCzy miała któraś z Was taka sytuacje i mimo, że dziecko było jeszcze leżące to korzystało już ze spacerówki i wszystko było ok ? Teoretycznie spacerówkę można rozłożyć do pozycji leżącej ale jednak to nie to samo co gondola
![]()