Alusia_1992
Fanka BB :)
Witam. Mam pytanie i mały problem. Właśnie kończymy zmianę mleka mm z 1 na 2 . Wszystko dobrze ale mąż w pośpiechu zakupił opakowanie 1. Czy mogę ją podać dziecku czy lepiej nie ryzykować i wyrzucic??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie nie znam wszystkich dzieci, równie dobrze mogę napisac, że Ty jedną miarą oceniasz wszystkie sytuacje. Mleko 1 można podawać do 7-8mca nie widzę powodu dla którego autorka miałaby je wyrzucaćRozumiem, że znasz wszystkie dzieci i wiesz co im zaszkodzi, a co nie? Ja znam dziecko, które było na mleku 2 i dostało 1 po czym później miało problemy z zatwardzeniem. Możliwe, że był inny powód ale akurat zbiegło się to w czasie z podaniem mleka 1 dlatego ja bym nie dała
Widziałaś datę postu? Myślę,że autorka pytania już dawno podjęła decyzję.Myślę, że nic wielkiego sie nie stanie, jeśli twój maluszek wypije jedno opakowanie mleka 1. Z doświadczenia wiem, ze długo ni będzie pić, bo takie opakowanie szybko schodzi. A jak już skończycie z tym opakowaniem mleka, to polecam: Link do: Mleko dla dzieci HiPP COMBIOTIK® | Hipp Bio