reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

o kurczaki - dziewczyny widzę, że wózki macie w jednym palcu, a dla mnie te wszystkie nazwy jak po chińsku!!!

może mi pomożecie - bo szukam spacerówki:
małej po złożeniu (koniecznie! bo mamy mały bagażnik), lekkiej, taniej i z rozkładanymi usztywnionymi plecami .... coś takiego w ogóle jest na rynku?:sorry:

reklama
o kurczaki - dziewczyny widzę, że wózki macie w jednym palcu, a dla mnie te wszystkie nazwy jak po chińsku!!!

może mi pomożecie - bo szukam spacerówki:
małej po złożeniu (koniecznie! bo mamy mały bagażnik), lekkiej, taniej i z rozkładanymi usztywnionymi plecami .... coś takiego w ogóle jest na rynku?:sorry:

Koga to ja szczerze polecam Baby design travel. Składa się super i po złożeniu mieści się w bagażniku matiza. Ja kupowałam na allegro za 249zł z przesyłką. Ten wózek ma rozkładane oparcie do 5 pozycji, a zarazem jest sztywny. Poza tym bardzo fajnie się prowadzi, jest mega zwrotny. Szymonowi bardzo się podoba.

Zdaje się, że kilka dziewczyn ma też ten wózeczek. Chyba m.in. Osinka.

Ja używam go na krótkie wypady np. do sklepu, bo na co dzień mam Tako Sportster -duże piankowe koła, super wygodny dla Malucha, pojemny kosz na zakupy. Jednak ten wózek już się do bagażnika matiza nie mieści, choć składa się naprawdę fajnie.

ojej! dzięki za odzew! :happy:

ten baby design jest niezły i cena ok.

na codzień mamy Quinny - bardzo wygodną spacerówkę trójkołową, też się ładnie składa, ale mimo wszystko zajmuje nam super dużo miejsca w samochodzie
w sumie to zastanawiam się nad sprzedaniem Quinnego bo Maks już b. mało jeździ w wózku, w zasadzie tylko jak jest zmęczony chodzeniem, to wystarczyłaby mu taka zwykła spacerówka na takie krótkie podwożenia

U nas byl sens- jednak duza roznica pomiedzy wnoszeniem 10kg spacerowki a 4 kg parasolki na nasze 4 pietro:-)
Jesli czesto podrozujecie to parasolka zajmuje malutko miejsca w samochodzie i starcza miejsca na tysiace innych zawsze mogacych sie przydac rzeczy-tak wiec ja ze swojej strony polecam- my mamy jak juz pisalam Zooty robin za 149zl.

do naszego samochodu mieszczą się jak narazie:

hauck - fajna, lekka ale trochę rachityczna mi się wydaje

Quinny zapp - rewelacyjnie malutka i lekka, ale ma dwa ale: cena !!! (więc w grę wchodzi tylko używana) i brak koszyka na zakupy

typowe parasolki nie mieszcą się na długość!!!!! żadne! muszą się składć w pół!

reklama
Koga - ja ostatnio licytowałam na allegro Haucka...ale ktoś mnie przebił ...ładny wózeczek
a qiunny zapp - jest boski tylko włąsnie cena powala

Do góry