reklama
aqua ale ja odpowiadałam na twój pierwszy post tzn ten przed tym o wózkachno właśnie jej nie kusze bo mówie, że moje stoją bezużyteczne i nie wiem czy zakup ma jeszcze sens![]()

kasia trzymam kciuki za kotka

... a ja choruję na Maclarena.... po cichu, bo wiem, że nie kupię
ivka76
Fanka BB :)
kaśka76 nasz Max jest po swojej mamie w połowie norweski leśny i niezły z niego diabeł.
My też chcieliśmy norwega, ale daliśmy spokój, bo ta rasa potrzebuje twardej ręki i sporej przestrzeni w mieszkaniu (lubią się wyszaleć, wydrapać, wywspinać). Oczywiście jeśli zapewni im się odpowiednią przestrzeń i atrakcje to są świetne, no i cudnie wyglądają.
Radzę Ci poczytać o tej rasie (w różnych źródłach), bo to nie jest kot prosty w hodowli, a kiedy przyjdzie do domu z małym dzieckiem to mogą zacząć się problemy wynikające z chęci dominacji.
inkaa oglądasz już trzecią serię "Preason Break"? Pytam, bo ja już obejrzałam pierwszy odcinek właśnie z tej serii i zapowiada się ciekawie.
My też chcieliśmy norwega, ale daliśmy spokój, bo ta rasa potrzebuje twardej ręki i sporej przestrzeni w mieszkaniu (lubią się wyszaleć, wydrapać, wywspinać). Oczywiście jeśli zapewni im się odpowiednią przestrzeń i atrakcje to są świetne, no i cudnie wyglądają.
Radzę Ci poczytać o tej rasie (w różnych źródłach), bo to nie jest kot prosty w hodowli, a kiedy przyjdzie do domu z małym dzieckiem to mogą zacząć się problemy wynikające z chęci dominacji.
inkaa oglądasz już trzecią serię "Preason Break"? Pytam, bo ja już obejrzałam pierwszy odcinek właśnie z tej serii i zapowiada się ciekawie.
Ivka - o norwegach się już obczytałam. nie chcę do hodowli, bo mnie po prostu na to nie stać. ale wolę norwega zamiast rosyjskiego. zresztą na kociaka tego mnie nie stać za bardzo na razie, bo chcę z pewnej zagranicznej hodowli. zobaczymy może po zakończeniu rehabilitacji Titka , to marzenie uda sięziścić?
ivka niestety lecę odcinkami z polsatem :-
-
-( a ty oglądasz na axn???
wyślij mi info co nowego
kaśka a ja ci polecam Brytyjskiego Niebieskiego

nasze dwa koty są właśnie tej rasy. Wspaniałe, ciepłe, przymilne koty.
tu link do galerii kociaka (mam nadzieję, że wejdzie)
Brytyjskie Koty Kr�tkow�ose - Hodowla MUEZZI*PL
wyślij mi info co nowego
kaśka a ja ci polecam Brytyjskiego Niebieskiego

tu link do galerii kociaka (mam nadzieję, że wejdzie)
Brytyjskie Koty Kr�tkow�ose - Hodowla MUEZZI*PL
w tamtym linku kociak w kolorze "lila"
a tu masz w kolorze "standardowym"
KOTY BRYTYJSKIE - BRITISH SHORTHAIRS CATS - KOT BRYTYJSKI - cattery MUEZZI*PL/ Cassandra Blue- gallery
a tu masz w kolorze "standardowym"
KOTY BRYTYJSKIE - BRITISH SHORTHAIRS CATS - KOT BRYTYJSKI - cattery MUEZZI*PL/ Cassandra Blue- gallery
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Inkaa, piękne koty!!! zawsze marzyłam o brytyjskim kociaku!! sa obłędne!! namawiam od dawna mojego Krzyśka na tego właśnie kota 
ivka76
Fanka BB :)
inkaa nie ma mowy, że napiszę Ci nowego, bo zepsuję Ci przyjemność oglądania :-)
Nie wiem skąd ściągamy 3 serię, ale chyba nie z AXN.
Nie wiem skąd ściągamy 3 serię, ale chyba nie z AXN.
reklama
ivka aaaaaaaa ...ja muszę wiedzieć co dalej bo mi niepewność nie pozwala oglądać obecnych odcinków 

;-);-);-).... no ale wybaczam hihihh hihiii 
osinka no to na co czekasz??
akurat z tego co widziałam na stronie to ta kotka dorosła w kolorze "niebieskim" której zdjęcia zamieszczałam powyżej szuka nowego właściciela he hehehe ehheee
ale cię podpuszczam ;-) to podaję ci stronkę hodowli
bardzo miła pani, pasjonatka, która może o tych kotach rozmawiać godzinami
jak wejdziesz na stronkę to po lewej stronie jest menu i z niego dostęp to reszty strony:
KOTY BRYTYJSKIE - HODOWLA MUEZZI*PL , kot brytyjski, british shorthair cats

osinka no to na co czekasz??

KOTY BRYTYJSKIE - HODOWLA MUEZZI*PL , kot brytyjski, british shorthair cats
Podziel się: