reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

No właśnie Maggusia - Tito chwilę połazi, poprowadzi wózek i fu do środka i siedzi rozwalony Dżelo i się rozgląda.

Kinga - na doga nie ma miejsca, zbieram na kotka.

reklama
no właśnie jej nie kusze bo mówie, że moje stoją bezużyteczne i nie wiem czy zakup ma jeszcze sens :tak:
aqua ale ja odpowiadałam na twój pierwszy post tzn ten przed tym o wózkach :tak: ale tak szybko napisałaś drugi, że się nie zmieściłam o 1 minutkę :tak:....

kasia trzymam kciuki za kotka :tak::tak:
... a ja choruję na Maclarena.... po cichu, bo wiem, że nie kupię ;) ...zmykam na Preason Break :-)

kaśka76 nasz Max jest po swojej mamie w połowie norweski leśny i niezły z niego diabeł.

My też chcieliśmy norwega, ale daliśmy spokój, bo ta rasa potrzebuje twardej ręki i sporej przestrzeni w mieszkaniu (lubią się wyszaleć, wydrapać, wywspinać). Oczywiście jeśli zapewni im się odpowiednią przestrzeń i atrakcje to są świetne, no i cudnie wyglądają.

Radzę Ci poczytać o tej rasie (w różnych źródłach), bo to nie jest kot prosty w hodowli, a kiedy przyjdzie do domu z małym dzieckiem to mogą zacząć się problemy wynikające z chęci dominacji.

inkaa oglądasz już trzecią serię "Preason Break"? Pytam, bo ja już obejrzałam pierwszy odcinek właśnie z tej serii i zapowiada się ciekawie.

Ivka - o norwegach się już obczytałam. nie chcę do hodowli, bo mnie po prostu na to nie stać. ale wolę norwega zamiast rosyjskiego. zresztą na kociaka tego mnie nie stać za bardzo na razie, bo chcę z pewnej zagranicznej hodowli. zobaczymy może po zakończeniu rehabilitacji Titka , to marzenie uda sięziścić?

To nasz Gapcio jak był malutki

Załączniki

• DSC00040a.JPG
    DSC00040a.JPG
    21,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
ivka aaaaaaaa ...ja muszę wiedzieć co dalej bo mi niepewność nie pozwala oglądać obecnych odcinków :tak::tak::tak: ;-);-);-).... no ale wybaczam hihihh hihiii :-D

osinka no to na co czekasz?? :-D akurat z tego co widziałam na stronie to ta kotka dorosła w kolorze "niebieskim" której zdjęcia zamieszczałam powyżej szuka nowego właściciela he hehehe ehheee:-D ale cię podpuszczam ;-) to podaję ci stronkę hodowli :) bardzo miła pani, pasjonatka, która może o tych kotach rozmawiać godzinami :) jak wejdziesz na stronkę to po lewej stronie jest menu i z niego dostęp to reszty strony:
KOTY BRYTYJSKIE - HODOWLA MUEZZI*PL , kot brytyjski, british shorthair cats

Do góry