reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

reklama
ja tam wole parasolki na codzien moj wozek wieelki dał mi w kość w bloku i zastanawiam sie jaki bede miala wozek dla drugiego baby ale teraz nie ma mowy ani myśli o takiej spacerowce

kasiula ja tak samo sie zastanawiam i NO 1 jest wozek na stelazy LOOLA. jest lekki, zwinny i fajnie wyglada... tylko jeszcze ta cane :((( ale mam nadzieje ze do tej pory juz stanieja a moze jeszcze cos innego sie upatrzy???

to ja chyba jako jedyna woze dziecko w parasolce-moje powody takie
-pierwszy wozek klamot nie da sie nim jezdzic
-kacper odkad skonczyl 6 m-cy ani razu nie spal na spacerze-nie usnal ani razu
-tutaj zim mroznych nie ma
-i najwazniejsze-moje dziecie we wozku jezdzic nie cierpi zdaze wyjechac ledwo z domu i po 15 min wlacza alarm i chce wylazic i zaczyna sie szarpanie z pasami,co mnie:wściekła/y:

takim wozeczkiem pomykam szybciutko zwinnie wjade do kazdego sklepu

tylko teraz w marcu do polski lecim i raczej ten wozio mi na krajowa pogode nie pasuje-a duzego wozka tastac mi sie za bardzo nie chce-ale musze przemyslec co dla dziecka lepsze

A my bylismy dzis na zakupach i kupilismy Elli taka spacerowke! WÓZEK SPACEROWY CHICCO CT 0.4 +ŚPIWÓR+GRATISY (162017055) - Aukcje internetowe Allegro
W kolorze pomaranczowym. Jest naprawde fajowa, sklada sie jak parasolka i jest wyjatkowo wygodna.
Najpierw kupilismy ten: OKAZJA !!! Wózek Maclaren Techno XT + GRATIS (160210549) - Aukcje internetowe Allegro
Ale potem stwierdzilam, ze CHICCO jest bardziej masywny i wygodny i lepiej sie rozkladal do spania i mial wieksze kolka i zamienilismy.:-D :-D Maz mnie malo nie udusil, bo wg niego "co za roznica oba dobre"!;-)

Osinko Coneco wydaje mi się stabilniejszy: ma chyba lepszą budkę i podnóżek, jest chyba ciut większy od baby dreams.
Pozdrawiam

reklama
Do góry