Cześć Dziewczyny, jestem w 21 tc i zauważyłam u siebie, że prawy sutek jest większy od lewego (konkretnie brodawka prawa jest nieco większa od lewej). Czy któraś z was miała podobną sytuację?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejCześć Dziewczyny, jestem w 21 tc i zauważyłam u siebie, że prawy sutek jest większy od lewego (konkretnie brodawka prawa jest nieco większa od lewej). Czy któraś z was miała podobną sytuację?
Dzięki za odpowiedźHej
Ja mam tak do dziś.
Zrobiło mi się tak w pierwszej ciąży, albo króciutko po ciąży (nie pamiętam, to było wieeeleee lat temu).
U mnie różnica jest zdecydowanie widoczna![]()
Karmiłam baaaardzo krótko, ale nie przez dysproporcje brodawek.Dzięki za odpowiedźA karmiłaś dziecko piersią? Zastanawiam się czy taka dysproporcja może mieć na to wpływ? Mam asymetryczny biust, lewą pierś mam trochę mniejszą od prawej, ale z tym sutkiem to się trochę zdziwiłam, że tak powiem
Dzięki za odpowiedźA karmiłaś dziecko piersią? Zastanawiam się czy taka dysproporcja może mieć na to wpływ? Mam asymetryczny biust, lewą pierś mam trochę mniejszą od prawej, ale z tym sutkiem to się trochę zdziwiłam, że tak powiem