kosik_3
Fanka BB :)
żadnego, karmiłam go ponad 1.5 rokuCzy synek nie miał problemy z powrotem do piersi po mm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żadnego, karmiłam go ponad 1.5 rokuCzy synek nie miał problemy z powrotem do piersi po mm?
A czy utrzymywał się jeden poziom czy skakało raz większą bilirubina raz mniejsza?Mój synuś miał dość długo, ale normalnie karmiłam i położna kazała nam dawać bo dużo do światła/słońca.. na szczeście zeszło i do szpitala nie wrócilismy.
Tak. Tylko pierś. Zoltaczla tylr schodzilaDo 8 tygodnia miała żółtaczkę ? I karmiłam ciągle piersią ?
A schodziła ciągle czy skakało ? Bo my sprawdzamy poziom co tydzień i raz spada a raz rośnie.Tak. Tylko pierś. Zoltaczla tylr schodzila
Ja nie sprawdzałam co tydzien. Sprswdzane bylo na początku drogi z krwi ol przyrządem i potem jak mial 5tyg w szpitalu a tak widzialam ze schodzi tez po Ciałku a potem health visitor sprawdziła tym przyrządem do klatki po szpitalu i nisko.. Takze czy skakalo nie wiem ale w koncu zeszłoA schodziła ciągle czy skakało ? Bo my sprawdzamy poziom co tydzień i raz spada a raz rośnie.