Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

katrinm ja już w maju będę sama mundurowa, mój A. załatwił mi pracę w zakładzie karnym niedaleko naszego domu.
A. pracuje od pn do pt. no i odkąd został kierowcą dyr. okręgowego baardzo często ma wyjazdy w Polskę, więc nie za często mamy go dla siebie.
Cześć mundurówki, mój mąż jest zawodowym żołnierzem i w przeciwieństwie do Waszych, jego nie ma w domu przez 3/4 dnia codziennie, plus służby co jakiś czas. Był na dwóch misjach. Żeby było śmieszniej, ja też pracuję w wojsku, tyle, że jako cywil. No i zupełnie gdzie indzej, niż mój mąż.
pozdrawiam
nikita
Czasem tylko opowie co sie wydarzyło a tak to nie
Czasem dyscyplina panuje;-)

Potem ja krzyczę,ze każe sprzątać,a mała w płacz i leci do taty ,że mama krzyczy.Więc krzyczę i na niego a nie na nią.
M jakos nie przywiązuje do tego uwagi jak sa sami w domu
Czasem jednak włączy mu się światełko i wszystko musi byc tak jak on to widzi i tak zrobione.I wtedy jest bardzo dokładny i marudny przy tym
Dyscyplina jest dla małego
Słucha przeważnie M - mówi takim stanowczym głosem ,że szok normalnie.I dobrze bynajmniej jednego z rodziców słucha;-)
Kiedys proponował ze załatwi mi prace w wojsku jak na wychowaczym byłam ale ja nie chciałam
Wiadomo ze nie bylibysmy w jednym budynku ale praca dla mnie w tym samym zakładzie do niczego dobrego nie prowadzi.