reklama
M
Maialis
Gość
Mnie lekarz jak wyszło ponad 800 wręcz zakazał robić kolejną, bo jakby odbiegało chociaż o 10 pkt od tego ile powinno być to bym wariowała, facet mnie już trochę zna, na swojej robocie się też zna (kilka koleżanek już dzięki niemu jest mamami). Na pierwszej wizycie spojrzał na mnie, powiedział "Słuchaj się mnie i będziesz mamą, zobaczysz." Po pół roku po diagnozie problemu jestem , mam nadzieje, że poprowadzi mnie aż do szczęśliwego rozwiązaniaJa robiłam betę tylko na samym początku pierwsza uchwycilam 14... 3 wynosiła ponad 200 więc już nie robiłam
Emilcia88
Fanka BB :)
Super to pierwsza ciąża ?cześć dziewczyny! Termin również na 25 styczeń obecnie mieszkam w Irlandii, ale z PL to Rybnik
Pierwsza ciąża, w piątek(23.06) widziałam fasolkę i serduszko ładnie biło
pozdrawiam
TakSuper to pierwsza ciąża ?
Emilcia88
Gratulacje orientujesz się jak wygląda prowadzenie ciąży w Irlandii ?
Narazie sama poznaje to tak na prawdę, ale jak narazie dla mnie dramat, Irlandia nie uznaje ciąży przed 12 tygodniem. Tak samo ciąży nie prowadzi Ci ginekolog położnik tylko lekarz rodzinny dobrze, ze jeszcze mam w okolicy polskich lekarzyGratulacje orientujesz się jak wygląda prowadzenie ciąży w Irlandii ?
Zobaczymy jakie kwiatki jeszcze wyjdą w trakcie
Madzia86G
Ja co prawda nie rodzę w 2024 ( urodziłam w 2022 ), ale odpisuję dlatego, że też jestem z okolic Tarnowskich GórHejka dziewczyny. U mnie dziś 8+2.juz bylam na pierwszej wizycie i ładnie biło serduszko. Jestem z okolic Tarnowskich Gór.
reklama
Emilcia88
Jutro jedziemy do rudy na basenJestem z Rudy Śląskiej, obecnie jestem w 9 tc, teemin na 3.02. Mam juz corke 11 miesieczna.