reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kjujik a czy ty stosujesz da diete dabrowskiej???
nie nie stosuje tej diety poprostu 1000 kcal dziennie aerobic codziennie oprocz niedziel ale w niedziele mam na plytce aerobic wiec sobie cwicze i skacze godzine. Poprostu ja nawet nie lubie byc najedzona dobrze :-) zawsze tak bylo. A czemu myslalas ze na tamtej diecie jestem??

reklama
witam mamusie w paskudna niedziele
zapisalam sie na fitness i silownie do gymnasionu w manufakturze zaczynam od jutra zobaczymy jak bedzie mi szlo :-p
trzevb wreszcie wrocic do wagi sprzed ciazy...
a ja tak lubie jesc :-p

a moi ginekolodzy nie zwracali uwagi na wagę w ogóle:no:
ani w pierwszej ani w drugiej ciązy a za każdym razem po 25 przytyłam..
teraz już sie boję co to będzie, do tej pory mam jakieś 8 na plusie, tyle, że po Maksiu jescze 8kg miałam niezrzucone...

nie nie stosuje tej diety poprostu 1000 kcal dziennie aerobic codziennie oprocz niedziel ale w niedziele mam na plytce aerobic wiec sobie cwicze i skacze godzine. Poprostu ja nawet nie lubie byc najedzona dobrze :-) zawsze tak bylo. A czemu myslalas ze na tamtej diecie jestem??

bo kiedys przegladalam watek cos o dietach i tam ktos pisal o diecie dabrowskiej i Ciebie tez tam zobaczylam ;-) wiec dlateggo myslalam :-)
a karmisz dalej piersia??? bo ja tez chetnie bym przeszla na jakas dietke ale narazie chyba nie moge bo wciaz karmie piersia:confused:

Oj nie ja nie karmie piersia karmilam pierwsze 3 miesiace ale niestety wyschlam od poczatku mialam malo pokarmu i staralam sie go jakos zatrzymac ale natura chciala inaczej:-) Ale chyba sa jakies sposoby ldrzywiania dla mam karmiacych gdzies cztalam tylko kurcze nie wiem gdze ze nawet skutecznie mozna zrzucic kila kilo :-)

odkad pracowalam czyli juz od jakiegos miesiaca nie jem chleba ani frytek :no:
zajadam wase takie chrupkie pieczywo nawet zaczęło mi smakować
nie jem też po 17 i troszke ćwicze
ale jak długo wytrwam tego nie wiem nikt mam mobilizacje w kwietniu jedziemy na wesele do PL do kolegi musze sie pokazać wiec do boju;-)

Mama Oli, z Patrykiem przytylam w sumie 27 kg. 19 kg spadlo w mgnieniu oka. Niestesty 8 zostalo. Zobaczymy ile utyje teraz ale juz mam dola. W kwietniu lece do PL, marzylam sobie ze do tego czasu wroce do swojej wagi, odchudzanie zostawilam na po swietach:-) a teraz nici z tego:no:
Druga sprawa ze bede musiala skompletowac na nowo garderobe ciazowa bo dzidzius ma byc we wrzesniu wiec potrzebowac bede duzo letnich ciuchow. Troche mnie przeraza perspektywa chodzenia z brzuszkiem latem, zwlaszcza w tym klimacie.

a ja zaczełam pić z herbapolu herbatki - system slim figura , ale dopiero 3 dzień - 1 jest nawet dobra :)

no i na vako line chodzę ( to z podciśnieniem)

schudłam od nowego roku 1 kg

reklama
to Kasiula masz motywacje. Trzymaj sie jej

Ja w ciazy prztylam zaledwie 8 kg mimo ze szczupla bylam. A teraz jest -10 kg.
Przy Kubie tyle biegnia jest ze kg leca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry