reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja przytylam w ciazy 28 kg, bo mialam sie oszczedzac :-) zeby Lenka zdrowa byla wiec warto bylo
ale niestety teraz zostalo mi jeszcze jakies 9 kg plus to co przytylam przed ciaza na tescia kuchni (a gotuje jak malo kto :tak: ) czyli to bylych 55 kg zostalo mi jeszcze 14 kg :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: straszne ale prawdziwe :eek:

To my z Titkiem będziemy się byczyć jesli oczywiscie Tito pozwoli. JEszcze by sie okazalo ze Tito wiekszy rozbojnik od Kuby, ale przynajmniej lezejszy :-)

A ja cwicze juz 3 tydzien :-) w domu z kaseta , Selinka zabiera mi hantelki i turla sie na macie i zamiast 30 min cwicze ok 60 :-D :-D ale zawzse cos przynajmniej plecy mnie mniej bola :-)

Milla super osiągnięcia gratulacje
ja pije herbatk Smukła talia z Vitax bo innej PL tu nie znalazłam
tez jest dośc smaczna

ja tez bardzo duzo przytylam.....ale bardzo szybko wrociłam do wagi z przed ciazy(moze nawet ze dwa kg mniej teraz waze).....moze dlatego ze byłam spuchnieta ...a woda szybko uciekła ze mnie no i karmienie piersia tez swoje robi........jedyny szczegół to to ze... przez kilkanascie miesiecy przed zajsciem`w ciaze nagromadziłam kilka zbednych kilogramow.....ktorych teraz nie moge sie pozbyc:(:(

reklama
Ja mam jeszcze ponad 5kg do zrzucenia pije senes mam nadzieje ze juz niedlugo wroce do swojej wagi ale pewnie biust mi zostanie taki duzy bo w sumie zawsze mialam duzy ale teraz to ogrom mowie wam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry