Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LUCZYNKO kongratulajszons:-) 3 kg to już coś INESKU Tobie również,niezły początek ja mam na razie kaieś minus 2 kg,ale powoli mi się diety odechciewa:-(
Mi się też odechciewa. Jednego dnia 2 kg mniej drugiego znowu na swoim miejscu..... Wie ktoś ile po usunięciu wyrostka trzeba odczekać przed ćwiczeniami na brzuch????
Margolis, na pewno znaczenie ma czy wyrostek był usuwany laparoskopowo czy tradycyjnym cięciem. Jeżeli laparoskopowo to ok 2-3 miesiące po zabiegu, myslę, że spokojnie możesz zacząć ćwiczenia (a delikatne, jeżeli nie czujesz bólu, to nawet szybciej) Jeżeli tradycyjne cięcie to poczekałabym minimum3 miesięce ale to też zależy od samopoczucia i tego czy odczuwasz ból czy dyskomfort. No i na początku nie forsuj się za bardzo. Podkreslam tylko że NIE JESTEM LEKARZEM ;-) Miałam też usuwany wyrostek ale już dawno dawno temu. Z tego co pamiętam to 3 miesiące po tradycyjnym cięciu juz na siłownie smigalam ;-) Najlepiej by było jeśli spytała byś lekarza chociażby pediatry swoich dzieci czy też lekarza pierwszego kontaktu - każdy lekarz chyba powinien mniej wiecej umieć Ci doradzić. No i zadna z nas by nie chciała żeby Ci się coś stało, więc nasze porady poradami, ale najlepiej podpytaj lekarza
Dzięki dziewczyny. To niby dopiero miesiąc ale ja czuję się rewelacyjnie. Już nawet zapomniałam, że coś mi usunęli. Poczekam jeszcze trochę i delikatnie zacznę walczyć z tym okropnym zwisającym brzuchem.......