Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro nie ma znaczenia kiedy wprowadza sie inne pokarmy niz mleko to dlaczego nie robi sie tego od razu po narodzinach??? Schemat zywienia nie zostal wyssany z palca.Ja nie mówię tutaj o genetycznych zdolnościach do nadwrażliwości czyli alergii na niektóre produkty... ja uważam że wprowadzanie dziecku od pół roku produktów w nieco szybszym tempie nie będzie przyczyną alergii które nie rozwinęłyby się po podaniu za kilka miesięcy w przód... jak istnieje nietolerancja organizmu na jakiś produkt typu marchewka to szósty czy ósmy miesiąc podanie nie robi różnicy....
Zaprzeczasz sama sobie. Wczesniej napisalas ze marchewka ekologiczna nie jest alergenem a teraz ze pochodzenie nie jest istotne.... EhhhhhProdukty ekologiczne są wolne od tak zwanej chemi nawozów sztucznych pestycydów itp. Co w istotny sposób uczula wiele dzieci zwłaszcza tych najmłodszych... jeśli dziecko jest uczulona na marchewkę to będzie nam nią uczulona bez względu na jej pochodzenie...
I teraz zastanawiam sie, z czym sie uzytkowniczka "Wnuczka " "nie zgadza"Wyobraz sobie, "Wnuczko", ze ja mialam ekologiczne produkty, z dzialki o d rodzicow. A marchewka jak uczulala, tak uczulala.