Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprawdzają też takie, które im sie wydają podejrzane, np. długie L4 ciążowe wystawione przez rodzinnego. Miałam w praktyce zawodowej taki przypadek. I to zwolnienie zostało przez ZUS anulowane od dnia kontroli.No ale na spacer można iść więc nawet jak nie zastanie jest wezwanie na komisję to się mówi że bylo się na spacerze. Tak naprawdę to oni sprawdzają na prośbę pracodawcy i te lezace
A nie jest 81% albo 100+
Faktycznie mój błąd, bo od 26 kwietnia weszły zmiany - 81,5% to jest cały okres urlopu rodzicielskiego i macierzyńskiego, sam macierzyński - 100%, a rodzicielski - 70%.A po zmianach nie jest 100% i potem 70?![]()
Tak mój błąd, tak było do 25 kwietnia, a od 26 weszły zmiany.A nie jest 81% albo 100+70?
No jak od rodzinnego to wiadomo że podejrzaneSprawdzają też takie, które im sie wydają podejrzane, np. długie L4 ciążowe wystawione przez rodzinnego. Miałam w praktyce zawodowej taki przypadek. I to zwolnienie zostało przez ZUS anulowane od dnia kontroli.