• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zwariuję.

reklama
Dawno tu nie zaglądalam. Dziękuję za każdą odpowiedź.

Powiem tak, 6 listopada [ 5tygodni po odłożeniu tabletek Azalia] dostalam okres. Wyobrażacie sobie moją reakcję, prawie się popłakałam ze szczęscia :) Chyba to okres bo plamienia trwały 4-5 dni. Początkowo intensywnie, ostatnie dwa dni już co raz mniej. Do tego taki jakby brązowy pod koniec był. Nie wiem jak powinien wyglądać i trwać pierwszy okres po porodzie. Czytałam różne wersje. U niektórych plamienie trwało kilka/naście. Poczekam na kolejny. ;) Póki co znaleźliśmy prezerwatywy, które jako jedyne go nie uczulają. Więc nie rezygnuję z zabezpieczenia, a w grudniu chcę zacząc brać Yasmin.

edit.

Na szczęście mamusią póki co znów nie zostanę.

Ostatnia edycja:
Na pewno na ten temat warto porozmawiać z partnerem. Nie ukrywajmy swoich lęków. Przez pewien czas możecie "dopracować" metodę antykoncepcyjną i np. dołączyć prezerwatywę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry