• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zwidek

Trelka

Początkująca w BB
Widać czy nic a nic? 😅 Bez uszczypliwości proszę, wszystkie tu jesteśmy z jednego powodu 👍

Załączniki

• 355eb5ad-8114-406b-ab51-6ab1b8173eef.jpeg
    355eb5ad-8114-406b-ab51-6ab1b8173eef.jpeg
    10,1 KB · Wyświetleń: 581
reklama
Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było :p Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw 😀Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie

Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było :p Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw 😀Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
Dzięki! Sprawdzę czy u mnie w Danii są❤️

Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test 😅
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) 🤪 po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤

reklama
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) 🤪 po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤
Buziaki dla córeczki ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry