Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki! Sprawdzę czy u mnie w Danii sąNiestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie byłoTutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw
Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło)Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test![]()
Buziaki dla córeczkiTo jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło)po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤