Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak już napisałam aniag78 i jak sama wiesz- obowiązki wobec psa spadną na Ciebie.Jeśli Ty jesteś gotowa- to czemu nie?Witam mam prośbę o rade otóż mój trzyletni synek chciałby mieć zwierzątko (ja także nawet nie wiem czy nie bardziej niż maluch ;-)) ale zastanawiam się czy to jest odpowiedni wiek. Wiem że wszystkie obowiązki będą spoczywać na mnie jednak chciałabym aby syn miał kontakt ze zwierzętami i uczył się dbania o pupil. Dodam że u mojej mamy jest fretka i syn bardzo często i chętnie daje jej jeść i pić oraz jest bardzo delikatny w zabawie z frecią jednak ze względu na mojego młodszego brata nie mogę jej zabrać do siebie. Dlatego chciałabym aby i u nas zagościł jakiś mały sierściuch ;-) Co o tym myślicie? To odpowiedni wiek na pupila czy powinnam jeszcze odczekać?a jeśli już to jaki zwierz najlepszy na razie brałam pod uwagę świnkę morską bądź królika może macie jakieś doświadczenie z tymi zwierzakami?? :-)
Jasne,to pies samowychowujący się,samouczący i generalnie samoobsługowy.labrador to genialne zwierze dla dziecka![]()