Wronka1
Fanka BB :)
To niech zjedząZjedzą Cię![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niech zjedząZjedzą Cię![]()
Mi też, jeszcze momentTo niech zjedząmi się macierzyński zaraz kończy wiec mi bez różnicy
odpisałam tylko autorce bo zapytała
![]()
nie o to chodzi. Skoro placi składki ma prawo do płatnego chorobowego. Tak czy siak dokłada się do niego.
nie ma czegoś takiego jak zwolnienie ciążowe.Chorobowego a nie ciążowego.
Wiecie co tak podczytuje na przerwie te komentarze i aż przykro. Ile kobieta kobiecie przykrości tu sprawia ( świadomie lub nie). Na jakiej podstawie Wy wnioskujcie, ze autorce nie chce siw pracować ? Bo wspomniała, ze ma ciężka prace ? Bo napisała, ze się obawia? To naprawdę karygodne zachowanie by już ja osadzać, ze nie chce się jej pracować, linczować, ze jeszcze na usg nie była, ze nie będzie miała później powrotu ?
A nie wpadlyscie na to, ze lepiej byłoby po prostu wesprzeć i powiedzieć : nie martw się ! (Np) oszczędzaj się w tej pracy, jak tylko źle się poczujesz to skontaktuj się z lekarzem. To takie trudne ? Czemu musimy sobie wzajemnie sprawiać przykrość. Każda z nas ma inne zdanie na dany temat, można je wyrazić jasne ale, ale Wy naprawdę zaraz z takim linczem, jakby grzechem było, ze ma taka prace a śmie pomyśleć o l4..
naprawdę przykre to dziewczyny
O wsparcie nie trzeba pytac, wsparcie okazuje się z życzliwości - o ile wiesz co to znaczy. A Ty jestes od wyznaczania kryterium tutaj ? Bo jeśli tak to przepraszam, ze nie podeszłam do tematu tak „rzeczowo” jak TyPrzykre to jest chodzenie na l4 kiedy się nie spełnia kryterium chorobowego.
Autorka nie pytała o wsparcie tylko o L4.
da, nieznajomość prawa szkodzi.nikt nie ma 9 miesięcy płatnego urlopu![]()