Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już widzę jak stoisz nad córką i każesz jej iść do pracybo to wielkie kłamstwo.
Zapewne zrobisz wszystko żeby czuła się jak najlepiej.
Dokładnie tak, ja x czasu pracowałam przy chemi, nawet nie myślałam o dziecku bo bardzo bałam się że mogło by to wpłynąć na jego rozwój, dopiero jak zmieniłam pracę
Już widzę jak stoisz nad córką i każesz jej iść do pracybo to wielkie kłamstwo.
Zapewne zrobisz wszystko żeby czuła się jak najlepiej.
Tracą ciążę z różnych przyczyn, ciężka praca może znacznie do tego się przyczynić.Niesamowite jest to, że w Polsce kobiety masowo tracą ciążę z powodu ogólnie powiedzmy ciężkiej pracy. A już te same kobiety w innych krajach wykonujące te same prace pracują często do końca ciąży i rodzą zdrowe dzieci
Pokaż mi chociaż jedną matkę , która nie chce dla swojego dziecka jak najlepiej ale zarazem nie chce też ,żeby miało 2 lewe ręce i było bananowym dzieckiem![]()
Każdy chce wychować dziecko na dobrego człowieka, ale w może przyszłości czy to Twoja czy moja córka będzie chciała skorzystac z takiego zwolnienia i wtedy zupełnie inaczej spojrzysz na to.Nie sądzę, abym nad nią stała. Bo myślę, że będzie miała swoje życie. Doskonale wie jakie mamy poglądy. Jak jest wychowywana i wyobraz sobie można dziecko wychować na porządnego człowieka, a nie krętacza![]()
Każdy chce wychować dziecko na dobrego człowieka, ale w może przyszłości czy to Twoja czy moja córka będzie chciała skorzystac z takiego zwolnienia i wtedy zupełnie inaczej spojrzysz na to.
Nie porównuj kobiet które chcą ten czas spędzić w domu, z różnych przyczyn, złego samopoczucia, stanu psychicznego , do brania notorycznie zwolnień lekarskich na wyjazdy, bo mi się nie chce...
Nie wiem dlaczego kobiety kobietom wbijają szpilę z tego powodu.
Dla mnie nie ma nic w tym złego że ktoś teraz jest na takim zwolnieniu a ja pracuję na to.
Ale ja się juz odnosilam do tych argumentow i pisalam, czego powinnyśmy wymagać od pracodawcy jako grupa.rozumiem, że jeśli kobieta czuje się super i tylko brzuch jej rośnie, praca nie stworzy jakiegoś zagrożenia dla jej dziecka to powinna pracować ale bardziej chodzi mi o takie przypadki np. Kobieta bardzo długo stara się o dziecko, udaje jej się zająć w ciążę. Ma pracę fizyczną bądź w potencjalnie groźnych warunkach dla dziecka czuje się dobrze ale bardzo się boi o to żeby utrzymać upragnioną ciążę a pracodawca nie jest w stanie zapewnić jej lepszych warunków bądź zwyczajnie nie chce i nie oszukujmy się - mało który szef będzie płacił pracownicy za siedzenie w domu - prawo prawem a życie życiem. I co wtedy ? Przeważnie kobieta idzie na L4 bo nie będzie ryzykować utrata dochodu bądź utrata dziecka.
Znam taki właśnie przypadek. Ale ona na prawdę o siebie dbała nie jedziła na wycieczki, nie chodziła na "pazy" itp. osoba postronna by powiedziała o dwie kreski i L4![]()