ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Czesc ja juz po wizycie u doktorka ;-) jak zwykle lux i lowliiii heheh ,moja dzidzia wazy funta :-)a tak wogole w sobote wywalilam sie na tym parkingu przy Tesco i mnie tylek boli jak diabli ...dokladnie moze nie tylek tylko kosc ogonowa szlak by to trafila:-(jak nie urok to co innego .Jutro lece do Polski wiec do przyszlego poniedzialku mnie nie ma na forum buzka :-)
to milego urlopiku zycze to do nastepnego............a i co dostalas liste rzeczy potrzebnych? pozdr bede czekac
gratuluje syneczka w brzuszku ja nie wiem co bede miec bo wczoraj malenstwo sie schowalo i tylko stopki bylo widac:-) mialam ta wizyte wczoraj i ledwo przezylam mialam ten test na glukoze robiony i pobierali mi krew co godzine razem 4 razy po 3 bylo mi bardzo slabo :-(a w miedzy czasie czekalam na usg. Czuje sie ok malenstwo zdrowe takze spoko ja juz musze chodzic do lekarza co 2tyg a w szpitalu nastepne usg mam w Sylwka o 10rano
zbliza sie godzina zero!!!!!!! zaczynam sie naprawde bac.......
bedziesz tu chodzila do szkoly rodzenia? ja dzwonilam sie rejestrowac ale jakos nigdy nie oddzwonily zeby potwierdzic i juz nie wiem czy nie za pozno dla mnie. pozdr aga
raczej nie bedziesz miala tego testu bo on powinien byc robiony w 28tyg ja go mialam bo mam troche problemy z cisnieniem chociaz nie wiem co ma cisnienie do cukrzycy czy przyswajania cukrow ale robili ,a jak u ciebie wszystko ok to mysle ze nie ma koniecznosci a zreszta nie polecam bo to straszna meczarnia..a powiedz pracujesz czy w domku ciaze znosisz ja dygam caly czas i czym brzuch wieksze tym trudniej........nie wiem co z ta szkola robic moja kumpela tam byla i na dobre jej to nie wyszlo mowila ze nadmiar strasznych informacji i strasznie sie po tych zajeciach bala. no nie wiem gdzie te dziewczyny z Cavan sie podzialy tez mi szkoda ze sie nie rozkrecilo tu troszke......