• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Życzenia dla naszych maluszków

Jako, że jutro mogę nie mieć okazji/czasu/siły na buszowanie po necie już dziś chciałabym złożyć życzenia kolejnym malutkim jubilatom:
Maciusiowi - kolejnemu półroczniakowi pośród naszych wrześniowych skarbów - duuużooo zdrówka i beztroskich dni, żebyś był dalej takim grzeczniutkim i bezproblemowych chłopczykiem, jak do tej pory:-)

Olafkowi - z okazji ukończenia w dniu jutrzejszym 5 miesięcy życia - jak najwięcej radości, słonecznych dni wypełnionych zabawą i długaśnymi spacerkami, które przyniosą wiele radości i wytchnienia dla ciebie i twojej mamusi:tak::tak:

A także jubilatom poniedziałkowym Dominiczkowi i Olusiowi, żeby sprawiali swoim mamusiom jak najwięcej radości i dumy, jak najmniej chorowali i rośli jak na drożdżach.

reklama
Jako, że jutro mogę nie mieć okazji/czasu/siły na buszowanie po necie już dziś chciałabym złożyć życzenia kolejnym malutkim jubilatom:
Maciusiowi - kolejnemu półroczniakowi pośród naszych wrześniowych skarbów - duuużooo zdrówka i beztroskich dni, żebyś był dalej takim grzeczniutkim i bezproblemowych chłopczykiem, jak do tej pory:-)

Olafkowi - z okazji ukończenia w dniu jutrzejszym 5 miesięcy życia - jak najwięcej radości, słonecznych dni wypełnionych zabawą i długaśnymi spacerkami, które przyniosą wiele radości i wytchnienia dla ciebie i twojej mamusi:tak::tak:

A także jubilatom poniedziałkowym Dominiczkowi i Olusiowi, żeby sprawiali swoim mamusiom jak najwięcej radości i dumy, jak najmniej chorowali i rośli jak na drożdżach.

Pospisuję po tym co napisała Atru

Dla Majandrowego Maciusia najlepsze zyczonka z okazji skonczenia POL roczku!!!!
Olafkowi - wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i usmiechu!!!!!!!!

strasznie dziekujemy za zyczonka. ja tez skladam wszystkim "zaleglym" jubilatom wszystkiego naj naj naj. po prostu jestesmy w trakcie remontu lazienki, o ktorym wam juz pisalam i nie mam czasu do was zagladac i pisac zyczen :sorry2:. ale mysle o was caly czas!!!

Dziękujemy gorąco!!
Maciusiowi z okazji wczorajszego święta życzymy dużo zdrówka, bezbolesnego i bezmarudnego ząbkowania i uśmiechu na buźce:-)

reklama
Hrudowemu Stasiowi dużo zdrówka, uśmiechu na pyszczku i spokojnie przespanych nocek
Ainaheledowemu (:szok:) Mateuszkowi oczywiście także dużo zdrówka i samych radosnych dzionków

życzy ciocia Shinead z Olafkiem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry